HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Heb je ook een zolder met schuine ramen? Dan weet je dat het belangrijk is om goede raambekleding te kiezen. Een verkeerde keuze kan je ‘s morgens wekken bij het eerste ochtendgloren, en kan er tevens voor zorgen dat de zolder heel erg warm wordt in de zomer.

Schuine ramen krijgen speciale raambekleding tegen de warmte op zolder.

Schuin zolderraam? Geen probleem!

Schuin zolderraam? Geen probleem!

Niet alle gordijnen sluiten goed af op een schuin dakraam, maar als je kiest voor professionele raamdecoratie, die speciaal ontworpen is voor schuine ramen, dan is heb je nog voldoende keuze.

Om je een beetje wegwijs te maken; het maakt uit of je ‘gewone’ schuine ramen hebt of draai-kiepramen. Voor draai-kiepramen heb je meer keuze; maar die zitten niet in een schuine wand, maar bijvoorbeeld weer wel in een dakkapel. Ook is het goed om je te realiseren dat alle raamdecoratie voor schuine ramen (wat) kieren hebben, daartegen is gewoon vrij weinig te doen.
 
Je opties zijn dus wat breder met draai-kiepramen, maar ook voor schuine ramen zijn hele mooie oplossingen te bedenken. (Laat jouw specialist gewoon lekker het denkwerk doen als je toch op pad gaat om te kijken wat je mooi vindt.) Dan hoef jij je alleen nog maar te concentreren op stijl en kleur.

Het helpt natuurlijk wel om alvast een idee te hebben van je mogelijkheden. Heb je standaard schuine ramen? Dan kunnen jaloezieën of rolgordijnen heel mooi en praktisch zijn. De eerste hebben natuurlijk het voordeel dat je de lichtinval zelf kunt regelen. De tweede sluiten echter beter af. Als verduisteren je doel is, kun je dus beter voor rolgordijnen kiezen. (Klein stukje verwachtingsmanagement; ondanks dat rolgordijnen op een schuin raam netjes in een cassette geplaatst worden, hou je altijd wat kieren.) 

Op draai-kiepramen zijn plissé gordijnen een echte eye catcher. Maar wat je ook kiest, weet dat de ontwikkelingen niet stil hebben gestaan, en er tegenwoordig voor elk raam een mooie oplossing te vinden is die precies past bij jouw persoonlijke stijl en smaak.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
houten jaloezieën

inspiratie
Licht binnen
en warmte buiten

product informatie
De dubbelrol van
de aluminium jaloezie

advies
Zijn voor alle
soorten kozijnen
horren te vinden?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 
 • Gordijnen dicht please!
  Maak van je ramen niet alleen dingen om door naar buiten te kijken maar geef ze charme en aantrekkingskracht door de juiste raambekleding. De echte blikvanger heb je dan wanneer de gordijnen dicht zijn.

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP