HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


We zeggen echt niet dat hout, laminaat, PVC en vinylvloeren verleden tijd zijn… Maar het valt niet te ontkennen; tapijt is terug van weggeweest! Dan maar de vieze schoenen in de hal uit doen… Sowieso een goede gewoonte.

Tapijt of een vloerkleed op maat zijn helemaal terug

Er warmpjes bij zitten...

Er warmpjes bij zitten...

Met je blote tenen wiebelen in warm, zacht, wollig tapijt, dat is een gevoel dat we bijna niet meer kennen. Vloeren zijn tegenwoordig altijd praktisch en dus hard, en kleden zijn vaak kortpolig geweven. Nou is er voor makkelijk onderhoud een hoop te zeggen, maar het gevoel wil ook wat… En dat is steeds vaker een roep om zachte warmte.

Hoogpolig kwaliteitstapijt vliegt op het moment over de toonbank als zoete broodjes. Eerlijk is eerlijk, niet altijd kamerbreed, al is dat natuurlijk prachtig, maar als karpet. Steeds vaker wordt de harde vloer niet kaal gelaten, maar bewust voor een groot deel bedekt met een vloerkleed. 

Zo kun je de hele zithoek bijvoorbeeld afscheiden van de eethoek, en elk deel van de woonkamer een eigen gezicht geven. Daar waar je bij behang en gordijnstoffen een trend ziet met veel textuur, reliëf en dessin, is dat bij tapijt aanzienlijk minder het geval. ‘Werkjes’ in vloerbedekking wordt al snel druk. (Dat gezegd hebbende moet je wel even het ‘marmer dessin’ tapijt checken…) 

Het echte werk is een nieuwe generatie garens, die door-en-door gekleurd zijn, waardoor slijtage verleden tijd is, en dat zie je er duidelijk aan af. Kwaliteit zit hem niet altijd in design, maar soms ook gewoon in tastbare innovatie en duurzaamheid.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Sense of Marble
collectie van Desso

inspiratie
Karpet als kers
op de taart

advies
Hoe leg ik
een tapijt?

ontdek de
Beverly collectie
van interfloor

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Er warmpjes bij zitten...
  We zeggen echt niet dat hout, laminaat, PVC en vinylvloeren verleden tijd zijn… Maar het valt niet te ontkennen; tapijt is terug van weggeweest! Dan maar de vieze schoenen in de hal uit doen… Sowieso een goede gewoonte.
 • Koele voeten met een voorjaarskleed
  In de winter is niets zo lekker als een heerlijk warm en dik karpet of vloerkleed onder je voeten. Maar als het voorjaar zich aandient, kan dat dikke, warme kleed plaats maken voor een natuurlijke, zomerse variant. 

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP