HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


We zeggen echt niet dat hout, laminaat, PVC en vinylvloeren verleden tijd zijn… Maar het valt niet te ontkennen; tapijt is terug van weggeweest! Dan maar de vieze schoenen in de hal uit doen… Sowieso een goede gewoonte.

Tapijt of een vloerkleed op maat zijn helemaal terug

Er warmpjes bij zitten...

Er warmpjes bij zitten...

Met je blote tenen wiebelen in warm, zacht, wollig tapijt, dat is een gevoel dat we bijna niet meer kennen. Vloeren zijn tegenwoordig altijd praktisch en dus hard, en kleden zijn vaak kortpolig geweven. Nou is er voor makkelijk onderhoud een hoop te zeggen, maar het gevoel wil ook wat… En dat is steeds vaker een roep om zachte warmte.

Hoogpolig kwaliteitstapijt vliegt op het moment over de toonbank als zoete broodjes. Eerlijk is eerlijk, niet altijd kamerbreed, al is dat natuurlijk prachtig, maar als karpet. Steeds vaker wordt de harde vloer niet kaal gelaten, maar bewust voor een groot deel bedekt met een vloerkleed. 

Zo kun je de hele zithoek bijvoorbeeld afscheiden van de eethoek, en elk deel van de woonkamer een eigen gezicht geven. Daar waar je bij behang en gordijnstoffen een trend ziet met veel textuur, reliëf en dessin, is dat bij tapijt aanzienlijk minder het geval. ‘Werkjes’ in vloerbedekking wordt al snel druk. (Dat gezegd hebbende moet je wel even het ‘marmer dessin’ tapijt checken…) 

Het echte werk is een nieuwe generatie garens, die door-en-door gekleurd zijn, waardoor slijtage verleden tijd is, en dat zie je er duidelijk aan af. Kwaliteit zit hem niet altijd in design, maar soms ook gewoon in tastbare innovatie en duurzaamheid.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Sense of Marble
collectie van Desso

inspiratie
Karpet als kers
op de taart

advies
Hoe leg ik
een tapijt?

ontdek de
Beverly collectie
van interfloor

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Er warmpjes bij zitten...
  We zeggen echt niet dat hout, laminaat, PVC en vinylvloeren verleden tijd zijn… Maar het valt niet te ontkennen; tapijt is terug van weggeweest! Dan maar de vieze schoenen in de hal uit doen… Sowieso een goede gewoonte.
 • Koele voeten met een voorjaarskleed
  In de winter is niets zo lekker als een heerlijk warm en dik karpet of vloerkleed onder je voeten. Maar als het voorjaar zich aandient, kan dat dikke, warme kleed plaats maken voor een natuurlijke, zomerse variant. 

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP