STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Voor de inrichting van je huis hoef je in 2020 niet per se nieuwe meubels aan te schaffen. Sterker nog, hergebruik luidt het credo. Want duurzaamheid is belangrijk. Dat wil niet zeggen dat je er geen eigen draai aan kunt geven.

Interieur anno 2020: duurzaam

Interieur anno 2020: duurzaam

Het schuren van oude kasten en ze voorzien van een nieuwe lik verf, of het afstruinen van oude panden naar afgedankte vloerdelen die je opnieuw kunt gebruiken.

Voor de inrichting van ons huis zijn we steeds meer op zoek naar duurzame meubels. Dat betekent ook bewuster aankopen doen. Door te kiezen voor meubels en raambekleding en vloeren van duurzaam en eerlijk materiaal zoals hout, bamboe, hennep en wol, draag je daar tevens je steentje aan bij.

Met dergelijke meubels creëer je gelijk de knusse sfeer die zo kenmerkend is voor de woonstijl van 2020. Maar denk hierbij ook aan het maken van gezellige hoekjes in de woning. Zoals de living met een grote bank van velvet met veel kussens en warme plaids. Of de keuken, waar ambacht en handwerk in terug te zien zijn en wat anno 2020 de centrale ruimte in huis is.

In slaapkamer en badkamer komt ook de hang naar een intieme en warme sfeer terug. Dat zie je aan de natuurlijke materialen en het toenemende gebruik van kleur.  

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
Laminaat: een duurzaam
en betaalbaar alternatief

blog
Mooi en milieubewust
van A House of Happiness

advies
Wat is een
bamboe jaloezie

advies
Hoe breng je
kalkverf aan?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP