HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Hoe wil je de woontrends van 2020 in jouw interieur verwerken? Ga je het rigoureus aanpakken door de kleur op de muur, de raamdecoratie en de vloeren te veranderen, of beperk je het tot de aanschaf van nieuwe accessoires? 

Hoe pas jij de woontrends van 2020 toe?

Hoe pas jij de woontrends van 2020 toe?

Kies je voor de trend van groen in huis of ga je voor het warme, aardse interieur? Een combinatie van trends kan natuurlijk ook.

Om de nieuwe woontrends toe te passen kun je het beperken tot een bepaalde ruimte in huis, zoals de slaapkamer. Wil je het grootser aanpakken dan breid je dat uit naar meerdere vertrekken of misschien wel het gehele huis. In het geval van de slaapkamer kun je al volstaan met het aanpassen van je beddengoed, andere lampen op je nachtkastjes en een nieuw vloerkleed. Rustgevend is een slaapkamer in aardse en roze tinten, maar bijvoorbeeld ook in naturel en groene kleuren. Kijk wat het beste bij jou past.

Ben je echt toe aan wat anders in huis, dan kun je  ervoor kiezen de basis van je gehele interieur in een trend te vertalen. Dat kan zijn het schilderen van muren en plafonds en het vervangen van vloeren en raamdecoratie. Bij de trend groen in huis betekent dat bijvoorbeeld muren in een palet van groentinten (beperk je tot drie kleuren voor een rustig maar toch spannend effect), het leggen van een houten of kurkvloer en het plaatsen van bamboe jaloezieën voor je ramen. Door toevoeging van planten zit je er dan helemaal trendy en zen bij. En voor de durfal: zet een vrijstaand bad van terrazzo in je badkamer. Duurzaam, chique en ook heel aards. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

productinfo
VT wonen tapijt
vier meter breed
of als vloerkleed?

ontdek de
Duurzame PVC collectie
bij Decokay

info
Tranquil Dawn
kleur voor 2020

blog
Spelen met licht

ontdek de
vouwgordijnen collectie
bij Decokay

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP