HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Met accessoires kun je vrij eenvoudig een nieuwe draai aan je interieur geven. Voor de woontrends van 2020 zijn dat beslist planten of gedroogde bloemen. Maar natuurlijk kun je ook los gaan met kussens, vazen, servies, lampenkappen, wanddecoraties en kaarsen. 

Woontrends 2020: van hanglamp tot (hang)plant

Woontrends 2020: van hanglamp tot (hang)plant

Om passende woonaccessoires te vinden bij de woontrends van 2020 kun je in elk geval beginnen bij de aanschaf van planten. Dat kunnen groene en grijsgroene planten zijn die in hangers van macramé op verschillende hoogtes aan het plafond hangen of enkele grotere planten die in manden van zeegras of riet in een groep bij elkaar staan.

Maar ook droogtakken en bloemen zijn trendy elementen bij uitstek. Bijvoorbeeld een tak van de reuzenberenklauw in een roze of terracotta getinte glazen pot. Handgemaakt aardewerk servies siert de tafel en kussentjes van velours in klei en zand of geel en groentinten drapeer je op de bank. Met een grof gebreide plaid zit je er helemaal warmpjes bij.

Verlichting is nog zo’n sfeermaker. In de huidige trend passen zowel koperen of goudkleurige kaarsenkandelaars alsook die van porselein in matte, zachte kleuren. Lampenkappen zijn van roodkoper, rotan, zeegras of roze getint glas. En dan uiteraard met een filament ledlamp waarin de gele gloeidraadjes te zien zijn. Handgeschilderde tegeltjes aan de muur met eigentijdse afbeeldingen of een creatieve collectie van vintage posters en eenvoudige lijntekeningen maken het helemaal af. Hoe persoonlijker en duurzamer hoe beter. Dus de zolder opduiken om oude schilderijtjes van het stof te ontdoen en ze, liefst met een nieuwe twist eraan, op de wand bevestigen is hartstikke hip.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

inspiratie
planten
plaatsen in huis

inspiratie
droogtakken en bloemen
in je interieur

inspiratie
verlichting
als sfeermaker

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP