HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ben jij ook zo blij dat het lente is? Dat die lange, druilerige dagen worden vervangen door het geluid van fluitende vogels? 

Raambekleding in het voorjaar

Genoeg gedruild, open het raam, tijd voor de zon!

Genoeg gedruild, open het raam, tijd voor de zon!

Elk jaar overvalt het weer: de eerste keer dat je opmerkt dat het licht is om half 8 in de ochtend. Om maar niet te spreken van de eerste, nog onwennige zonnestralen, die ervoor zorgen dat je je winterjas het liefste meteen in de kast hang.

Licht is leven, luidt de slogan en daarom wil je er in je huis, zoveel mogelijk van kunnen genieten. Open dus, die overgordijnen: het is tijd voor de lente! Om het op de warme momenten toch aangenaam te houden binnen, en ook voor de nodige privacy te zorgen, kijken we naar de sfeervolle trends op gebied van raamdecoratie.

Natuurtinten en duurzaam: de shutter blijft ook dit jaar populair, en zijn ook in de warme kleuren een echte eyecatcher in huis. Ideaal voor de warmte van de zomerse dagen!

Multifunctioneel: niet alleen moet raamdecoratie functioneel zijn, het is ook een sfeermaker in je interieur. Kies je bijvoorbeeld Multishades of duo-rolgordijnen, dan combineer je functioneel met het aangename en bepaal je op elk moment, de juiste lichtinval en mate van privacy.

Prints om op te vallen: in plaats van neutrale kleuren, kun je het ook anders aanpakken. Kies je een kleurrijke vitrage met een opvallende print, dan maakt dat je interieur ook helemaal af!
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
multishades of
Twist shades
collecties bij Decokay

advies
wat is raamdecoratie?

blog
Doseren met shutters,
potdicht is verleden tijd!

ontdek de
Inbetween
gordijncollecties
bij Decokay

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

  • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
    Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
  • Dromen van licht...
    Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
  • Met één druk op de knop geregeld
    Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP