HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ben je toe aan wat frisheid in je interieur? Met deze inspiratietips breng je deze paasdagen niet alleen de paaseitjes, maar ook de lente in huis!

Wooninspiratie opdoen op tweede paasdag

Hoe breng je de lente in je huis? 

Hoe breng je de lente in je huis? 

Omdat dit jaar de natuur en haar aardetinten helemaal in zijn, kun je daarmee ook op je muur eindeloos variëren. Probeer bijvoorbeeld eens een wat lichtere tint, zoals okergeel. Of pak uit met een fotobehang, of een ‘urban jungle’ waarin de natuur letterlijk haar intrede doet in je huis.

Je vloer een boost geven doe je met een nieuwe vloer, waarbij duurzaamheid elk jaar belangrijker wordt. Wil je juist een fris accent aanbrengen aan je bestaande vloer? Kies dan eens voor een vloerkleed met een natuurlijke look zoals jute of een karpet met een leuke print. 

Spelen met meubels kan natuurlijk ook, waarbij zachte, fijne materialen dé trend zijn. Een bank in een zachte kleur zoals roze, zorgt voor een plek om heerlijk weg te dromen, en die ideaal is om te combineren met de rest van je interieur. Kies accessoires van hout, industrieel of juist goud- of zilverkleur om je interieur helemaal lenteproof te maken! 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
vitrage collecties
bij Decokay

blog
Heb jij ook
al lentekriebels?

ontdek de
Terra behangcollectie
van Eijffinger

advies
Wat is
PVC vinyl?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP