HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ben jij ook de hele zomer druk met allerhande kleine klusjes, maar schiet het grote werk erbij in? Met 30° is het lekker toeven in de tuin, maar dan ga  je natuurlijk ook niet op de steigers staan… En regenen doet het in alle jaargetijden nu eenmaal vaak in Nederland.

Zachte winters schreeuwen om klussen… buiten!

Zachte winters schreeuwen om klussen… buiten!

De dagen zijn kort en de nachten lang, maar de winterse dagen zijn wel steeds vaker gevuld met zon. Als gevolg kan je ook veel langer buiten doorklussen dan vroeger. Oktober, november, ja, zelfs december laat zich nog zacht aanraken door de winterzon.
 
Tegenwoordig is een grote schilderklus in de winter geen uitzondering meer. Het enige dat je zeker moet weten is dat het niet gaat vriezen of regenen. Op die dagen leg je het werk gewoon even stil. Met een beetje mazzel - en de juiste condities - kun je ook in de winter flink doorwerken.
 
Ga je zelf aan de slag, dan is goed materiaal onontbeerlijk. Al kan je misschien aan een partij buitenverf komen voor een goede deal, als je in de winter aan de slag gaat, heb je écht ‘winterverf’ nodig. Dat klinkt misschien als een verkooppraatje, maar met gewone verf haal je de benodigde droogtijd niet bij koude temperaturen, waardoor weersinvloeden je strak geverfde hout alsnog ruïneren. De meeste schade ontstaat namelijk in de nog natte verf. Daarvoor hoeft  het niet altijd te regenen. Dauw, door grote temperatuurverschillen bijvoorbeeld, richt soortgelijke schade aan.

Dat gezegd hebbende; goed nieuws voor alle bikkel-klussers die er maar geen genoeg van kunnen krijgen. Als in de vroege, droge wintermaanden je wilgen of rozen ineens voor de tweede keer in in knop schieten, dan weet je wat je te doen staat… Dikke jas aan en huren die steiger. (Dat is trouwens vaak ook nog eens goedkoper in de wintermaanden.)

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Sigma Rapid
de sneldrogend
lakverf voor buiten

advies
Buiten schilderen
in de winter

blog
Buiten schilderen?
Gebruik het juiste product!

product advies
Ga voor duurzaam!
met Wijzonol LBH SDT Ultra

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Zachte winters schreeuwen om klussen… buiten!
  Ben jij ook de hele zomer druk met allerhande kleine klusjes, maar schiet het grote werk erbij in? Met 30° is het lekker toeven in de tuin, maar dan ga  je natuurlijk ook niet op de steigers staan… En regenen doet het in alle jaargetijden nu eenmaal vaak in Nederland.

DECOKAY BLOGS

 • Het voorjaar, dat voel je gewoon kriebelen
  Zodra die eerste zonnestralen de koude aarde opwarmen, springt ons hart open; de zon schijnt, naar buiten! En dan 'moet' er ook ineens veel… Buitenschilderwerk, het is een last voor ons, maar echt een lust voor het hout. 
 • We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 
  We zijn al jaren aan het verbouwen en de garage naast ons huis was op de lange baan geschoven. Maar deze zomer staat ‘Operatie Garage’ op het programma. En het eindresultaat mag er zijn!
 • Tuinhuis verven: geen alledaagse klus
  Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis. Dat is weer even andere koek. Gelukkig word ik bij Decokay altijd goed verder geholpen, want welke verf is geschikt voor een tuinhuisje. Voor mijn tuinhuis kreeg ik het advies Schakelverf, daar ga ik dus mee aan de slag …  

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP