HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

Inspiratie voor het inrichten van je thuiswerkplek

Thuiswerken in jouw stijl!

Thuiswerken in jouw stijl!

In het aankleden van een thuiswerkplek, herken je de persoon. Toog jij meteen naar de vakhandel voor interieur- en kleuradvies? Of zat je aan de eettafel temidden van het dagelijkse gewoel? Tien tegen één dat jouw werkplek aansluit op zowel jouw woonstijl, als je persoonlijkheid.

Ben je van nature ongedwongen en prettig chaotisch? Dan heb je vast een retro, bohemian, shabby chique, of urban interieur.
Hou je juist van strakke orde en rust, dan heb je misschien wel een industriële-, moderne-, klassieke-, of basic woonstijl.
Pas je je makkelijk aan? Misschien heb jij toevallig een landelijke-, romantische of Scandinavisch woonstijl.

Bij het inrichten van een werkplek thuis kun je ‘all the way’ gaan, of het praktisch aanpakken. Aan jou de keuze. Wel kun je - zowel qua stijl als praktisch gemak - een aantal zaken laten meespelen.

Op nummer één zou je lijf moeten staan. Een Arbo-technische zithouding is een vereiste. Zit je niet goed? Tijd om over aanpassingen als stoel, tafel, laptop verhoging, opbergruimte en lichtinval en dergelijke na te gaan denken.

Dan kun je mooi meteen aan de hand van je woonstijl je plan trekken. Schaf alle nieuwe benodigdheden consequent aan in de materialen en kleuren die passen bij jouw woonstijl. Hout, kunststof of staal bijvoorbeeld.

Of je nu een aparte werkkamer hebt, of een geïntegreerde, als je voor eenheid gaat, bereik je onverwachts mooie resultaten. Het is een combinatie van plek én inrichting die voor optimaal comfort zorg. En vergeet hierbij vooral niet de juiste raambekleding… een zonnetje is heerlijk, maar niet op je beeldscherm!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
wat is raamdecoratie?

inspiratie
Romantische raambekleding
voor een plattelandsgevoel

advies
Welke kleur kies
ik voor raambekleding?

Inspiratie
Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?

Blog
Behang om je thuis bij te voelen

Blog
Wat is een Scandinavische woonstijl?

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?
  Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.
 • De finesses van Art Deco voor een huis dat gezien mag worden!
  Wij zijn om: nu we weer langzaam uit onze coconnetjes komen, is het ook tijd voor een nieuw interieur. En om een frisse start te maken, kijken we naar de tijdloze stijl Art Deco die helemaal bij ons past.
 • Oeh lala, hotel chique… maar wel thuis
  Hoe krijg je die hippe hotel chique uitstraling? Past hotel chique in de woonkamer of slaapkamer? Werk je met goud of zilver? Gezien op VT Wonen; hotel chique is het nieuwe hip!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP