STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

Inspiratie voor het inrichten van je thuiswerkplek

Thuiswerken in jouw stijl!

Thuiswerken in jouw stijl!

In het aankleden van een thuiswerkplek, herken je de persoon. Toog jij meteen naar de vakhandel voor interieur- en kleuradvies? Of zat je aan de eettafel temidden van het dagelijkse gewoel? Tien tegen één dat jouw werkplek aansluit op zowel jouw woonstijl, als je persoonlijkheid.

Ben je van nature ongedwongen en prettig chaotisch? Dan heb je vast een retro, bohemian, shabby chique, of urban interieur.
Hou je juist van strakke orde en rust, dan heb je misschien wel een industriële-, moderne-, klassieke-, of basic woonstijl.
Pas je je makkelijk aan? Misschien heb jij toevallig een landelijke-, romantische of Scandinavisch woonstijl.

Bij het inrichten van een werkplek thuis kun je ‘all the way’ gaan, of het praktisch aanpakken. Aan jou de keuze. Wel kun je - zowel qua stijl als praktisch gemak - een aantal zaken laten meespelen.

Op nummer één zou je lijf moeten staan. Een Arbo-technische zithouding is een vereiste. Zit je niet goed? Tijd om over aanpassingen als stoel, tafel, laptop verhoging, opbergruimte en lichtinval en dergelijke na te gaan denken.

Dan kun je mooi meteen aan de hand van je woonstijl je plan trekken. Schaf alle nieuwe benodigdheden consequent aan in de materialen en kleuren die passen bij jouw woonstijl. Hout, kunststof of staal bijvoorbeeld.

Of je nu een aparte werkkamer hebt, of een geïntegreerde, als je voor eenheid gaat, bereik je onverwachts mooie resultaten. Het is een combinatie van plek én inrichting die voor optimaal comfort zorg. En vergeet hierbij vooral niet de juiste raambekleding… een zonnetje is heerlijk, maar niet op je beeldscherm!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
wat is raamdecoratie?

inspiratie
Romantische raambekleding
voor een plattelandsgevoel

advies
Welke kleur kies
ik voor raambekleding?

Inspiratie
Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?

Blog
Behang om je thuis bij te voelen

Blog
Wat is een Scandinavische woonstijl?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.
 • Kleuren kiezen voor je interieur moeilijk? Welnee!
  Ik had het zo mooi uitgekozen, de nieuwe kleur voor in mijn huiskamer. Na jarenlang groen, wilde ik nu een neutralere tint. Maar toen mijn nieuwe kleur er eenmaal op zat had ik spijt. Het ‘frisse’ effect dat ik in mijn hoofd had, kwam helemaal niet uit de verf!
 • Woontrends 2022 - go with the flow!
  Je moet natuurlijk altijd gewoon lekker jezelf blijven… Maar een beetje meebewegen met trends gaat bijna automatisch. De catwalk bepaalt het modebeeld, waarna interieur design volgt. De winkels liggen ineens vol met ronde vormen, en voor je het weet ben je al bezig met de nieuwste trends. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP