HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


In oude finca’s wandel je binnen over een estriken vloer in terracotta kleur, die in de keuken weer overgaat in een vloer van baldosas (vloertegels zoals de azulejos) om vervolgens in de living op een houten vloer in een donkere roodbruine kleur uit te komen. Daar straalt het ambacht en de landelijke sfeer vanaf!

Pvc vloer met tegellook voor Spaanse woonsfeer

Ambachtelijke finca vloeren

Ambachtelijke finca vloeren

Om zo’n landelijk en zuidelijk effect in je eigen huis te krijgen, kun je voor een houten vloer (in visgraatmotief) gaan. Of voor een houtlook met pvc, vinyl of laminaat. Met pvc en vinyl kun je hier sowieso alle kanten op, want er zijn ook prints te vinden met de dessins van ambachtelijke handgeschilderde baldosas. Met zo’n vloer heb je de uitstraling van originele patroontegels en het gemak en comfort van de huidige, moderne tijd.
 
Ondanks dat een finca woonstijl vele landelijke invloeden kent, kun je in een eigentijdse variant ook prima een betonnen of gietvloer in een witte variant nemen. Zo lang je het maar combineert met houten meubels en zachte elementen. Met vloerkleden benadruk je de sfeer die je wil uitstralen. Dat kunnen wollen kleden in naturel tint zijn wanneer je het rustig wil houden, maar ook kleden met etnische patronen in zwart/wit of pastels. Meer leven in de brouwerij? Dan voeg je kleur en patronen toe. Door verschillende kleden met azulejodessins in ton-sur-tonkleuren te combineren, maak je er een gedurfde maar ook warme en knusse ruimte van. 
  
De patio en de tuin zijn onlosmakelijk verbonden met een finca. Wanneer je zelf een patio kunt realiseren in je woning, is het mooi daar een buitenkleed op de vloer te leggen. En anders kan het op je balkon of in je tuin. Zo betrek je buiten bij binnen zoals de Spanjaarden dat doen. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek
vinyl vloer collecties
bij Decokay

inspiratie
Van Spaanse tegelvloer
tot retro vloerkleed

advies
Banderen van vloerkleed

product informatie
Dynamic Concrete
van Interfloor: beton
om van te houden

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Pvc duurzamer dan je denkt
  Wil je dat jouw vloer behalve mooi en behaaglijk ook duurzaam is en minder belastend voor het milieu? Kies dan voor een vloer van natuurlijke materialen zoals bamboe, jute, kurk, linoleum, natuursteen, sisal of rubber. Of… voor een pvc vloer.
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.
 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP