HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


In oude finca’s wandel je binnen over een estriken vloer in terracotta kleur, die in de keuken weer overgaat in een vloer van baldosas (vloertegels zoals de azulejos) om vervolgens in de living op een houten vloer in een donkere roodbruine kleur uit te komen. Daar straalt het ambacht en de landelijke sfeer vanaf!

Pvc vloer met tegellook voor Spaanse woonsfeer

Ambachtelijke finca vloeren

Ambachtelijke finca vloeren

Om zo’n landelijk en zuidelijk effect in je eigen huis te krijgen, kun je voor een houten vloer (in visgraatmotief) gaan. Of voor een houtlook met pvc, vinyl of laminaat. Met pvc en vinyl kun je hier sowieso alle kanten op, want er zijn ook prints te vinden met de dessins van ambachtelijke handgeschilderde baldosas. Met zo’n vloer heb je de uitstraling van originele patroontegels en het gemak en comfort van de huidige, moderne tijd.
 
Ondanks dat een finca woonstijl vele landelijke invloeden kent, kun je in een eigentijdse variant ook prima een betonnen of gietvloer in een witte variant nemen. Zo lang je het maar combineert met houten meubels en zachte elementen. Met vloerkleden benadruk je de sfeer die je wil uitstralen. Dat kunnen wollen kleden in naturel tint zijn wanneer je het rustig wil houden, maar ook kleden met etnische patronen in zwart/wit of pastels. Meer leven in de brouwerij? Dan voeg je kleur en patronen toe. Door verschillende kleden met azulejodessins in ton-sur-tonkleuren te combineren, maak je er een gedurfde maar ook warme en knusse ruimte van. 
  
De patio en de tuin zijn onlosmakelijk verbonden met een finca. Wanneer je zelf een patio kunt realiseren in je woning, is het mooi daar een buitenkleed op de vloer te leggen. En anders kan het op je balkon of in je tuin. Zo betrek je buiten bij binnen zoals de Spanjaarden dat doen. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek
vinyl vloer collecties
bij Decokay

inspiratie
Van Spaanse tegelvloer
tot retro vloerkleed

advies
Banderen van vloerkleed

product informatie
Dynamic Concrete
van Interfloor: beton
om van te houden

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur op de vloer, dat kan niet missen!
  Bestaan er ‘verkeerde’ kleuren voor op de vloer? Het antwoord is nee, elke kleur kan fantastisch staan. Toch zijn er kleuren die een ruimte net even iets meer laten sprankelen dan andere kleuren. Dat hangt helemaal af van bijvoorbeeld de grootte en de lichtinval. Hoe je de perfecte kleur kiest voor jouw vloer, lees je hier!
 • Inspiratie voor je vloer in 2022
  De nieuwste trends zijn bekend voor 2022! Dat betekent inspiratie opdoen en ‘cherry picken’ wat past bij jouw persoonlijke stijl. Wanneer jouw vloer aan vervanging toe is wil je misschien weten wat hip en trending is voor op de vloer.
 • Een gladde vloer met wat extra’s
  Typisch voor Scandinavisch wonen is de ongedwongen houtlook. De vloer moet dus absoluut glad en hard zijn met houtlook, niet met beton of tegels. Zichtbare noesten hoeven niet per se, maar verlevendigen wel het natuurlijke effect.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP