HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De nieuwste trends zijn bekend voor 2022! Dat betekent inspiratie opdoen en ‘cherry picken’ wat past bij jouw persoonlijke stijl. Wanneer jouw vloer aan vervanging toe is wil je misschien weten wat hip en trending is voor op de vloer.

Interieur trends van 2022 op de vloer

Inspiratie voor je vloer in 2022

Inspiratie voor je vloer in 2022

Visgraat motief op de vloer is de laatste jaren zeer populair geworden. Vloeren gaan in de regel langer mee dan behang, of een kleurtje op de wand. De trend zet dan ook nog wel even door.

Verder voeren natuurlijke materialen de boventoon in 2022. Houtlook vloeren, het liefste met mat geoliede uitstraling, in plaats van hoogglans gelakt hout dus. Kersenhout (wat roder hout) wint ook in populariteit.

Opvallend is verder dat milieubewuste keuzes belangrijker worden gevonden. Dat betekent qua vloer helemaal niet altijd écht hout. Daar moet je tenslotte bomen voor kappen… Je ziet dan ook veel alternatieven in opkomst zoals de PVC vloer, laminaatvloer en vinyl of tapijt.

Aan de labels zie je al meteen dat duurzaamheid een belangrijke keuzefactor is, want fabrikanten doen er alles aan om ‘groene’ certificeringen te behalen. Dat maakt een bewuste keuze een stuk makkelijker! Vraag ernaar in de winkel bij twijfel.

Als je helemaal klaar bent met houten vloeren, is het goed om te weten dat marmer en graniet ook weer hip is! Niet alleen ‘in het echt’ voor in de keuken of badkamer, want er is nu ook vinyl, PVC en laminaat met marmer-, tegel-, of graniet look. 

Betonlook was al een tijdje in, maar je ziet dat hij nu steeds vaker plaats maakt voor de zogenaamde ‘roest look’. Kiezen wordt er niet makkelijker op dus...

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Hoogpolig
tussen je tenen…

inspiratie
Een bloemetjes wand
scheidt jullie thuis...

inspiratie
Van Spaanse tegelvloer
tot retro vloerkleed

Ontdek de
De Sandro vinyl collectie van Decokay Design

Tip
Vinyl dat lijkt op écht marmer

Op zoek naar een nieuwe vloer?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur op de vloer, dat kan niet missen!
  Bestaan er ‘verkeerde’ kleuren voor op de vloer? Het antwoord is nee, elke kleur kan fantastisch staan. Toch zijn er kleuren die een ruimte net even iets meer laten sprankelen dan andere kleuren. Dat hangt helemaal af van bijvoorbeeld de grootte en de lichtinval. Hoe je de perfecte kleur kiest voor jouw vloer, lees je hier!
 • Inspiratie voor je vloer in 2022
  De nieuwste trends zijn bekend voor 2022! Dat betekent inspiratie opdoen en ‘cherry picken’ wat past bij jouw persoonlijke stijl. Wanneer jouw vloer aan vervanging toe is wil je misschien weten wat hip en trending is voor op de vloer.
 • Een gladde vloer met wat extra’s
  Typisch voor Scandinavisch wonen is de ongedwongen houtlook. De vloer moet dus absoluut glad en hard zijn met houtlook, niet met beton of tegels. Zichtbare noesten hoeven niet per se, maar verlevendigen wel het natuurlijke effect.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP