STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Raamdecoratie staat nooit op zichzelf. Net zomin als een vloer of behangwand. Als het budget (en je tijd) het toelaat, dan is het dus een goed idee om met stalen in de hand op pad te gaan, en alles tegen elkaar aan te houden.

Raamdecoratie combineren met de vloer

De perfecte raamdecoratie bij jouw vloer

De perfecte raamdecoratie bij jouw vloer

Als je in de gelegenheid bent om zowel de vloer als de nieuwe raambekleding opnieuw samen uit te zoeken is dat natuurlijk mooi meegenomen. Maar anders neem je de stalen gewoon mee naar huis. Het is één van de leukste klusjes om alles bij elkaar uit te zoeken.

Heb je een lichte visgraat (laminaat of pvc) vloer, dan zul je zien dat die fluwelige, zachtroze gordijnen die een beetje te zoet leken in de winkel, juist schitterend uitkomen. Maar zag je bijvoorbeeld van die mooie grijze, ruwe linnen gordijnen, dan staan die veel mooier bij een vloer natuursteen-look bijvoorbeeld. (En als je dan meteen de wanden in betonlook verft is het plaatje compleet.) Maar in de toonsoort blijven is wel een aanrader. Grijs en bruin vallen wat dat betreft niet in elkaars verlengde. Houd daarom een aantal stalenkaarten bij de hand van de kleur van je vloer.

Heb je (of ga je voor) een donkere vloer? Meestal is lichte raambekleding dan het mooist, zodat de ruimte niet te klein wordt. Bij een kleine ruimte is een donkere vloer meestal niet ideaal om diezelfde reden, maar een echt creatieve geest kan elke kleur in elke ruimte laten werken. Een mooi trucje voor kleine ruimtes, is contrasterende, dubbele raambekleding. Dit zie je steeds vaker; soms zelfs wel driedubbel. 

Direct voor het raam wordt dan gekozen voor een lichte inbetween. Daaroverheen komt een donkere laag (voor extreem ‘trompe ‘l'oeil’ effect zelfs nog gevolgd door een derde, lichte gordijn partij). Door alle lagen trapsgewijs over elkaar te laten vallen, ontstaat een slim diepte effect. 

Ben jij überhaupt niet van de golvende gordijnen, maar ga je voor strak; dan zijn paneelgordijnen dé oplossing waarmee je overigens, als je creatief te werk gaat, exact hetzelfde effect kunt bereiken. In de juiste toonsoort kunnen deze jouw interieur zelfs in één klap omtoveren tot een verstild Japans interieur. Zet dát af tegen een zwarte brede planken (laminaat) vloer en met toevoeging van een paar accessoires waan je je in Aziatische sferen. 
Wist je ook dat zelfs de manier van ophangen van je gordijnen al heel veel effect heeft op jouw stijl, en idealiter aansluit bij de vloer? Zo geeft een ‘wave’ plooi bijvoorbeeld meteen een landelijk effect (maar past ook goed in de strakke industriële look). En bereik je met een triple- of dubbele plooi een heel gelikt, chique voorkomen. 

Kortom, met het uitzoeken van een mooi stofje alleen ben je er nog niet, als je de perfecte woon- of slaapkamer zo uit de bladen wilt krijgen...

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ondek de
Laminaat collecties
van Decokay Design

ontdek de
interfloor
Dynamic concrete
vinyl collectie

advies
De perfect harmonieuze basis
voor de inrichting van je woonkamer

inspiratie
Vloer en raambekleding
gaan hand in hand

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INSPIRATIE

  • Vloeren om verliefd op te worden
    Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
  • Hippe vloerkleden voor een make-over van je interieur
    Nog niet toe aan een nieuwe vloer, maar kan je interieur wel een make-over gebruiken? Heb je wel eens aan een vloerkleed gedacht? Stoer, klassiek, modern of romantisch? Met kleden kun je eindeloos variëren. Voor welke sfeer ga jij?
  • Vloer + raamdecoratie = style statement
    Een vloer vervang je niet zomaar, maar wat doe je als je een andere stijl in je interieur wil aanbrengen? Dat is eenvoudiger dan je denkt. Ga aan de slag met je raamdecoratie en breng de sfeer in huis die jij wilt!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP