STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?

Interieur trends van 2022 voor het raam

Wat hangen we voor het raam in 2022?

Wat hangen we voor het raam in 2022?

Als íets de trends van 2022 voor ramen domineert, dan is het wel gemak, en multifunctionaliteit. We zoeken serene rust, en willen naar binnen kunnen keren. En hoe gaat dat beter, dan door ‘buiten’ af te kunnen sluiten…?

Raambekleding in 2022 laat zich graag elektrisch bedienen via de telefoon. Het maakt wat dat betreft niet uit wat voor soort, zowel in gordijnen als voor ‘in de dag’ raamdecoratie zijn (strak weggewerkte) gemotoriseerde toepassingen bedacht.

Jaloezieën die in het gehele huis op privéstand gaan tegen de avond. In stof verborgen lamellen die van inbetween naar verduistering gaan. Plissé gordijnen die het licht doorlaten, maar toch zonwerend zijn, of duettes en duo rolgordijnen die ook nog isoleren en het geluid dempen. Je ziet veel duurzame productie. De trend in 2022 is dus veelzijdig gebruik van functies, en eenheid.

Daarnaast is er een sterk gevoel van ‘terug naar vroeger’. Dat verklaart de hang naar retro pastelkleuren en kleuren als okergeel en terracotta. Blauw in combinatie met zwart/wit (een beetje Urban nostalgie) zie je ook weer veel. Verder houden we het rustig met grijs/bruintinten als taupe en beige.

Vrijwel alle kwaliteits raamdecoratie kan tegenwoordig gekozen worden in de gewenste kleur, stof, transparantie, en vooral: extra specificaties. Zachte stoffen zijn net als transparante stoffen populair.

Op zoek naar nieuwe raambekleding? Denk dan eens groots, en neem al je wensen en dromen mee tot in de slaapkamer...

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Wat is een
bamboe jaloezie

advies
Jaloezie op
afstand bedienbaar

inspiratie
Van zwarte jaloezie
tot witte voiles

Inspiratie
Serene en schone vloer brengt rust

Productinformatie
Houten jaloezieën
voor een warme sfeer

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • De beste kleuren voor je raambekleding
  Raamdecoratie of raambekleding is voor een groot deel bepalend voor de sfeer in je interieur. Het kan een ruimte opfleuren, of juist een bedompte sfeer geven. En als je eenmaal raamdecoratie gekozen hebt, verander je ook niet meer zo snel. Welke kleur kies je dan?
 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.

DECOKAY BLOGS

 • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
  Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP