HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Raambekleding is niet alleen functioneel maar juist ook bepalend voor de sfeer. Met de aaibare velours gordijnen dicht en de kaarsjes aan is het al snel heerlijk knus in huis. 

Gordijnen die isoleren door kou buiten te houden

Ramen met hoog aaibaarheidsgehalte

Ramen met hoog aaibaarheidsgehalte

Met gordijnen, dus de zogenaamde zachte raambekleding, krijg je een fijne, gemoedelijke ambiance. Zeker wanneer je die combineert met harde materialen zoals een tegel look vloer. In gordijnen kun je ook nog eens gradaties in zachtheid aanbrengen, denk aan velours versus linnen. Of gevoerd versus niet gevoerd. Beide zacht en aaibaar, maar wel met een andere uitstraling. 

Houten en bamboe jaloezieën vallen dan wel niet onder zachte raambekleding, toch kunnen zij prima in een knus interieur door hun warme uitstraling. Zeker wanneer je die harde raambekleding combineert met zachte, zoals op maat gemaakte gordijnen in een ton-sur-ton of natuurlijke tint. 

Vouwgordijnen, plisses en duette shades vallen min of meer tussen harde en zachte raambekleding in. Of ze aan jouw interieur knusheid geven is afhankelijk van de rest van de inrichting. Een harmonieuze mix van hard en zacht luidt het credo. En vergeet de afstemming van kleuren niet.

Over kleur gesproken, gordijnen zijn er werkelijk in alle tinten, dus ook in warme, natuurlijke en aardse. Zo kan een terracottakleurig gordijn tegen een dito wand een aangenaam warm statement zijn.
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
cosi gordijncollectie
van holland Haag

product informatie
Creëer warmte
met vouwgordijnen

advies
Welke soorten
raamdecoratie zijn er?

inspiratie
Van zwarte jaloezie
tot witte voiles

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!
 • Chaletstijl met donkere raambekleding
  Wanneer je de chaletstijl bij jou thuis toepast, moet het natuurlijk helemaal kloppen. Nu je de muren donker hebt geverfd en een mooie PVC-vloer of laminaat met houtlook in huis hebt, mag de perfecte raambekleding natuurlijk niet ontbreken. Gordijnen of houten jaloezieën: wat kies jij?

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP