STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Gordijnen tot op de vensterbank zie je nog maar weinig. In dat geval kiezen de meeste mensen liever voor harde raambekleding die ‘in de dag’ valt. Maar als ze wel mooi tot op de grond vallen, zie je meteen ook waarom de vloer meegenomen moet worden in het totaalplaatje.

Kleuren van gordijnen en vloer combineren

Golvende gordijnen tot op de...

Golvende gordijnen tot op de...

Welke raambekleding je ook kiest, harde of zachte, transparante of verduisterende, de vloer doet ook mee. Of dat nu een prachtig vloerkleed is, of een harde vloer met visgraat motief, brede planken, of tegels.
 
Mooie opengewerkte, roomkleurige inbetweens bij je natuurlijke schapenwollen kleed bijvoorbeeld. Of een vrolijke geometrische print in je gordijnen, waarvan de kleur precies terugkomt in het saffierblauwe karpet bij de zithoek.

Ook als je meer van basic interieurs houdt met neutrale tinten, is het een goed idee om toch verbinding te zoeken met de vloer. Dat kan door subtielere kleurnuances, maar zeker ook door textuur. Bij een relatief rustige vloer pak je uit met een karpet. Heeft je harde vloer - pvc, vinyl of laminaat - veel reliëf, textuur en dessin, dan ga je vanzelf meer naar de rustige kant.

Een rustieke bruine houtnerf combineert perfect met donkere houten jaloezieën bijvoorbeeld. Net als een whitewash vloer het goed doet met lichte pastels voor de ramen. Ook met structuur kun je veel doen. Grof geweven stoffen passen goed bij rustieke vloeren. Elk aspect van een materiaal kun je inzetten voor enerzijds contrast of anderzijds synergie - denk aan glans versus dof - maar alles binnen een ‘matchend spectrum’.

Zoek je materialen voor de ramen en vloer dus idealiter tegelijk uit, of neem anders stalen mee als je één onderdeel gaat vervangen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

inspiratie
Een vloer kies
je voor jaren,
laat je goed
informeren

Advies
Hoe was ik mijn
gordijnen?

Blog
Thuiswerken in stijl

Inspiratie
Vloertrend voor 2021:
extra large!

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Inspiratie voor je vloer in 2022
  De nieuwste trends zijn bekend voor 2022! Dat betekent inspiratie opdoen en ‘cherry picken’ wat past bij jouw persoonlijke stijl. Wanneer jouw vloer aan vervanging toe is wil je misschien weten wat hip en trending is voor op de vloer.
 • Een gladde vloer met wat extra’s
  Typisch voor Scandinavisch wonen is de ongedwongen houtlook. De vloer moet dus absoluut glad en hard zijn met houtlook, niet met beton of tegels. Zichtbare noesten hoeven niet per se, maar verlevendigen wel het natuurlijke effect.
 • Welke raamdecoratie is jouw ideale match?
  Welke kleur gordijnen kies je bij een donkere vloer? Welke raamdecoratie bij een betonlook vloer, enz.? Herhaal je kleurpatronen, of kies je juist voor contrast? Hoe bereik je de ideale match qua raambekleding in combinatie met je vloer?

DECOKAY BLOGS

 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP