HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De geuren en kleuren van het Afrikaanse landschap en cultuur, spreken sinds jaar en dag tot de verbeelding. Alles lijkt wel meer expressie te hebben. Levendige kleuren en beelden herinneren ons aan voorouders en oude godheden.

Afrikaanse kleuren en woonaccessoires in je interieur

Thuiskomen in Afrikaanse sferen

Thuiskomen in Afrikaanse sferen

Heb jij een voorliefde voor de Afrikaanse woonstijl? Als je hem goed - lees consistent - doorvoert, wordt je huis een warm welkom voor iedereen, en tegelijk een bron van inspiratie en design!

Zo’n gelikte design look in je huis hoeft niet altijd strak en minimalistisch te zijn. Ook de Afrikaanse woonstijl leent zich (juist zeer goed) voor ons westers idee van ‘etnisch wonen’. Wie ooit in een huisje op safaripark de Beekse Bergen verbleef, weet daar alles van.

Met precies de juiste stijlmiddelen kun je in een oogwenk dat warme, welkome zinderende Savanne gevoel oproepen. Ook zonder dat je huis meteen een drukke kakofonie van kleurrijke indrukken wordt. De nadruk bij een Afrikaans interieur ligt namelijk enerzijds op kleurkeuze, anderzijds op indeling. Zelfs in een traditioneel Afrikaans interieur wordt doorgaans gebruikt gemaakt van een kleurenpalet dat overwegend okergeel, bruin tinten, zwart en grijs behelst.

In een modern en neutraal (ook wel minimalistisch) Afrikaans interieur houd je je wanden rustig. Grijs of wit, waarbij je met zwart witte, natuurlijke prints en houten decoraties de Afrikaans-etnische sfeer benadrukt. Enkele kleurige accessoires, kleedjes en kussens onderstrepen deze minimalistische interpretatie. Gebruik ronde vormen en zorg voor ‘flow’ in je interieur. Geen harde rechte afgescheiden hoeken dus, maar creëer meerdere leefruimtes die vloeiend in elkaar overlopen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
houten jaloezieën

ontdek de
Murals collecties
van BN Walls

inspiratie
Wil jij een klassieke,
eigentijdse of stoere vloer?

blog
De sfeer van
de Afrikaanse Savanne

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Style jouw hotel chique interieur
  Een hotel chique interieur weerspiegelt de luxe van hotels. Als jij je daar als een vis in het water voelt en liever niet terug gaat naar huis, maar je wil blijven wentelen in luxe, dan is een hotel chique interieur zeker weten iets voor jou!
 • Voel je werelds met Art Deco
  Groot uitpakken met prints en luxe kleuren in huis? Klinkt dat als muziek in je oren? Met de Art Deco-stijl maak je van je huis een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn!
 • Hoe past geel in jouw interieur?
  Valt het jou ook op dat er steeds meer geel te zien is in de woonbladen en qua accessoires? Dat kan kloppen. Geel heeft een onmiskenbare comeback gemaakt. Hoe pas je geel toe in je interieur zonder dat het gaat overheersen?

DECOKAY BLOGS

 • De volwassen comeback van geel
  Geel in je interieur? Is dat niet een beetje te druk, of iets uit de jaren ‘30 of zo? Zeker niet. Geel maakt een comeback waar je U tegen zegt. Ondanks - of dankzij - de kleurfilosofie erachter, blijkt het een kameleon die in elke woonstijl wat toevoegt.
 • Hollandse lente - extra plaid en gaan!
  Bibber- of barbecue weer? Het voorjaar in Nederland laat nog wel eens op zich wachten, of komt juist met een kracht binnen gerold in maart, en laat je vervolgens in april gewoon zitten met een hagelbui. Four seasons in one day, van hagel tot felle zon, zijn schering en inslag.
 • Bol en rond - een beetje zachtheid in je interieur
  Rond is zacht, hoekig is hard. Staal en beton zijn hard, terwijl hout zacht is. Dit zijn begrippen die iedere binnenhuisarchitect krijgt ingeprent. Maar hoe kan dit? Waarom hebben sommige materialen en vormen een kil karakter, en geven andere meteen een warme uitstraling?

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP