HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De geuren en kleuren van het Afrikaanse landschap en cultuur, spreken sinds jaar en dag tot de verbeelding. Alles lijkt wel meer expressie te hebben. Levendige kleuren en beelden herinneren ons aan voorouders en oude godheden.

Afrikaanse kleuren en woonaccessoires in je interieur

Thuiskomen in Afrikaanse sferen

Thuiskomen in Afrikaanse sferen

Heb jij een voorliefde voor de Afrikaanse woonstijl? Als je hem goed - lees consistent - doorvoert, wordt je huis een warm welkom voor iedereen, en tegelijk een bron van inspiratie en design!

Zo’n gelikte design look in je huis hoeft niet altijd strak en minimalistisch te zijn. Ook de Afrikaanse woonstijl leent zich (juist zeer goed) voor ons westers idee van ‘etnisch wonen’. Wie ooit in een huisje op safaripark de Beekse Bergen verbleef, weet daar alles van.

Met precies de juiste stijlmiddelen kun je in een oogwenk dat warme, welkome zinderende Savanne gevoel oproepen. Ook zonder dat je huis meteen een drukke kakofonie van kleurrijke indrukken wordt. De nadruk bij een Afrikaans interieur ligt namelijk enerzijds op kleurkeuze, anderzijds op indeling. Zelfs in een traditioneel Afrikaans interieur wordt doorgaans gebruikt gemaakt van een kleurenpalet dat overwegend okergeel, bruin tinten, zwart en grijs behelst.

In een modern en neutraal (ook wel minimalistisch) Afrikaans interieur houd je je wanden rustig. Grijs of wit, waarbij je met zwart witte, natuurlijke prints en houten decoraties de Afrikaans-etnische sfeer benadrukt. Enkele kleurige accessoires, kleedjes en kussens onderstrepen deze minimalistische interpretatie. Gebruik ronde vormen en zorg voor ‘flow’ in je interieur. Geen harde rechte afgescheiden hoeken dus, maar creëer meerdere leefruimtes die vloeiend in elkaar overlopen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
houten jaloezieën

ontdek de
Murals collecties
van BN Walls

inspiratie
Wil jij een klassieke,
eigentijdse of stoere vloer?

blog
De sfeer van
de Afrikaanse Savanne

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • In blijde verwachting van….?
  Ben je net zwanger? Wedden dat je in je hoofd niet alleen bezig bent met wat de toekomst gaat brengen voor jullie, maar ook al stiekem met de inrichting van de babykamer?
 • Maak deze stylingfouten in je interieur niet!
  ‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?
 • Thuiswerken in jouw stijl!
  Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

DECOKAY BLOGS

 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?
  Het ‘Nieuwe Werken’, ik kan me nog herinneren dat die term geïntroduceerd werd bij de gemeente waar ik destijds werkte. Een duur woord voor thuiswerken dus. Een trend die in 2005 startte onder invloed van Bill Gates, maar die pas echt van de grond kwam door een wereldwijd virus.
 • De finesses van Art Deco voor een huis dat gezien mag worden!
  Wij zijn om: nu we weer langzaam uit onze coconnetjes komen, is het ook tijd voor een nieuw interieur. En om een frisse start te maken, kijken we naar de tijdloze stijl Art Deco die helemaal bij ons past.
 • Oeh lala, hotel chique… maar wel thuis
  Hoe krijg je die hippe hotel chique uitstraling? Past hotel chique in de woonkamer of slaapkamer? Werk je met goud of zilver? Gezien op VT Wonen; hotel chique is het nieuwe hip!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP