HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De geuren en kleuren van het Afrikaanse landschap en cultuur, spreken sinds jaar en dag tot de verbeelding. Alles lijkt wel meer expressie te hebben. Levendige kleuren en beelden herinneren ons aan voorouders en oude godheden.

Afrikaanse kleuren en woonaccessoires in je interieur

Thuiskomen in Afrikaanse sferen

Thuiskomen in Afrikaanse sferen

Heb jij een voorliefde voor de Afrikaanse woonstijl? Als je hem goed - lees consistent - doorvoert, wordt je huis een warm welkom voor iedereen, en tegelijk een bron van inspiratie en design!

Zo’n gelikte design look in je huis hoeft niet altijd strak en minimalistisch te zijn. Ook de Afrikaanse woonstijl leent zich (juist zeer goed) voor ons westers idee van ‘etnisch wonen’. Wie ooit in een huisje op safaripark de Beekse Bergen verbleef, weet daar alles van.

Met precies de juiste stijlmiddelen kun je in een oogwenk dat warme, welkome zinderende Savanne gevoel oproepen. Ook zonder dat je huis meteen een drukke kakofonie van kleurrijke indrukken wordt. De nadruk bij een Afrikaans interieur ligt namelijk enerzijds op kleurkeuze, anderzijds op indeling. Zelfs in een traditioneel Afrikaans interieur wordt doorgaans gebruikt gemaakt van een kleurenpalet dat overwegend okergeel, bruin tinten, zwart en grijs behelst.

In een modern en neutraal (ook wel minimalistisch) Afrikaans interieur houd je je wanden rustig. Grijs of wit, waarbij je met zwart witte, natuurlijke prints en houten decoraties de Afrikaans-etnische sfeer benadrukt. Enkele kleurige accessoires, kleedjes en kussens onderstrepen deze minimalistische interpretatie. Gebruik ronde vormen en zorg voor ‘flow’ in je interieur. Geen harde rechte afgescheiden hoeken dus, maar creëer meerdere leefruimtes die vloeiend in elkaar overlopen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
houten jaloezieën

ontdek de
Murals collecties
van BN Walls

inspiratie
Wil jij een klassieke,
eigentijdse of stoere vloer?

blog
De sfeer van
de Afrikaanse Savanne

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Ronde, warme vormen omarmen
  Verleidelijk rond is de trend, en dan bedoelen we natuurlijk de woontrend… Eigenlijk is er vrij weinig onderscheid. Ronde vormen nodigen uit en staan voor warmte, ongedwongenheid en vriendelijkheid.
 • Een hip huis met betonlook!
  Je kunt er niet omheen: de betonlook is een trend al langere tijd en zie je dus terug in veel interieurs. Het leuke is dat betonlook gegarandeerd bij jouw woonstijl past, want het is zo ontzettend gemakkelijk te combineren met wit, zwart, pastel en natuurlijke materialen!
 • Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?
  Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Aarden met kleuren uit de natuur
  In deze rare tijden zijn we allemaal op zoek naar balans. Balans tussen buiten en binnen, zowel in je huis als in je hoofd. En laten aardse kleuren daar nu perfect bij helpen. Ontdek hoe je met deze natuurlijke kleuren rust brengt in je hoofd en je leven!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP