HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De meest populaire kleuren in raamdecoratie zijn nog altijd de natuurlijke kleuren, zoals wit, beige en grijs. Maar laat je hier niet door leiden, bij de keuze voor jouw raamdecoratie. 

Kleur van raamdecoratie

Raamdecoratie in kleur, durf jij het aan?

Raamdecoratie in kleur, durf jij het aan?

De populairste kleuren voor raamdecoratie zijn nog altijd de natuurlijke kleuren, zoals wit, beige en grijs. Maar laat je hier niet door leiden bij de keuze voor jouw raamdecoratie. Eigenlijk alles is mogelijk. En het is de trend om een stijl door te voeren tot in detail.

Hou je van een botanische stijl? Daar past een mooi groen gordijn in een natuurlijke stof prachtig bij. Of liever een industriële stijl? Dan kies je misschien wel voor strakke zwarte shutters. En bij een Scandinavische stijl kunnen mooie vergrijsde, zachte kleuren niet ontbreken. 

Hou er rekening mee dat de kleur van de raambekleding effect heeft op de rest van je interieur. Bij een donker interieur geeft lichte raambekleding een speelser effect. Die maakt de ruimte als het ware wat luchtiger. Ook het materiaal dat je kiest is hier op van invloed. Een dik velours gordijn heeft een warmere uitstraling dan aluminium, horizontale lamellen.

Is je interieur licht? Een gekleurde raamdecoratie is dan een groot contrasterend effect. Wat natuurlijk super gaaf kan zijn, maar ook snel kan vervelen. Maak eens een moodboard van de materialen, kleuren en soorten raambekleding die jou aanspreken en beoordeel wat het beste past bij jouw woonwensen en jouw woonstijl. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Maak van jouw
uitzicht een kunstwerk

product informatie
Luxaflex
Duette shades

advies
wat is raamdecoratie?

ontdek de
inbetween gordijnen
bij decokay

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 
 • Gordijnen dicht please!
  Maak van je ramen niet alleen dingen om door naar buiten te kijken maar geef ze charme en aantrekkingskracht door de juiste raambekleding. De echte blikvanger heb je dan wanneer de gordijnen dicht zijn.

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP