HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Stof aan je lijf, stof op je meubels, en in barre tijden gewoon een trendy lapje stof voor je mond… Stoffen zijn van alle tijden. Ze lopen als een rode draad door het modebeeld, maar vooral ook door het design van je interieur. 

Stoffen in je interieur, wat is actueel

Aankleden doe je met...

Aankleden doe je met...

De interieur design wereld kijkt met oplettend oog toe wat de trends in de modebranche zijn, en andersom. Trends ontwikkelen zich in een speelveld van externe invloeden.

Stof voor de ramen kennen we allemaal… Maar wist je dat gordijnen in de 15e eeuw vooral gebruikt werden rond het bed? Pas later kregen ze ook de functie van verduistering en isolatie voor de ramen.

Net als met alle design, maakte raambekleding nogal wat ontwikkelingen door in de loop der tijden. Zo zijn klassieke gordijnen een tijd lang verdrongen door allerhande nieuwe snufjes zoals dupligordijnen, plisségordijnen, multishades, jaloezieën, shutters en meer… Die doen het nog steeds goed, maar stof mag weer!

Gordijnen maakten dan ook een comeback, en zijn opvallend doorontwikkeld in allerlei uitvoeringen. Dan hebben we het dus niet alleen over andere soorten plooien, zoals de triplooi of de populaire wave plooi, maar ook over ‘gekke nieuwe dingen’ zoals de Versus. Een naadloos gordijn, waarin lamellen verborgen zijn. Je ziet deze niet, maar als je het transparante wave gordijnen sluit, is hij ineens verduisterend, zonder zijn nonchalante, stoffen charme te verliezen.

Ook zie je stof terug in behang, en mag ‘stof’ op de vloer weer. Iets dat met alle variaties laminaat en PVC ook bijna verleden tijd was. We willen weer warme knusheid.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Stoffen - what’s hot
& what’s not?

advies
Wat is een
sisal tapijt?

ontdek de
Sikkens Alphacryl Pure Mat,
extreem matte muurverf

ontdek de
Chique marmeren
inbetweens van Toppoint

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Van formica keukenkastjes tot rustieke kitchenette
  Ik dacht altijd dat je fineer niet kon schilderen. Tot ik over verf ging schrijven. Met de lakverf van tegenwoordig kun je bijna alles schilderen, de truc zit hem in de primer. En gek genoeg, wél lichtjes opschuren dus…
 • Zilt zeezicht om bij weg te dromen…
  Gewoon, simpel behang, met een zichzelf-herhalend patroon, is er amper meer bij tegenwoordig. Het is er nog wel, maar het zijn indrukwekkende ontwerpen met weinig herhaling. Lichtreflectie, structuur en glans geven extra dimensies. Maar het kan ook helemaal zonder repetitie: een ode aan de mural.
 • Muur en deuren dezelfde kleur - wow!
  De wet van houdbaarheid dicteert dat als je de muren een nieuw likje verf moeten, de deuren en kozijnen rap volgen… Dus maak je borst (en kwast) dan maar vast nat voor wat schilderwerk. Maar wat nou als je van de nood een deugd maakt?

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP