HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Stof aan je lijf, stof op je meubels, en in barre tijden gewoon een trendy lapje stof voor je mond… Stoffen zijn van alle tijden. Ze lopen als een rode draad door het modebeeld, maar vooral ook door het design van je interieur. 

Stoffen in je interieur, wat is actueel

Aankleden doe je met...

Aankleden doe je met...

De interieur design wereld kijkt met oplettend oog toe wat de trends in de modebranche zijn, en andersom. Trends ontwikkelen zich in een speelveld van externe invloeden.

Stof voor de ramen kennen we allemaal… Maar wist je dat gordijnen in de 15e eeuw vooral gebruikt werden rond het bed? Pas later kregen ze ook de functie van verduistering en isolatie voor de ramen. 

Net als met alle design, maakte raambekleding nogal wat ontwikkelingen door in de loop der tijden. Zo zijn klassieke gordijnen een tijd lang verdrongen door allerhande nieuwe snufjes zoals de duette, multishade, het plissé gordijn, jaloezieën, shutters en meer… Die doen het nog steeds goed, maar stof mag weer! 

Gordijnen maakten dan ook een comeback, en zijn opvallend doorontwikkeld in allerlei uitvoeringen. Dan hebben we het dus niet alleen over andere soorten plooien, zoals de triplooi of de populaire wave plooi, maar ook over ‘gekke nieuwe dingen’ zoals de Versus. Een naadloos gordijn, waarin lamellen verborgen zijn. Je ziet deze niet, maar als je het transparante wave gordijnen sluit, is hij ineens verduisterend, zonder zijn nonchalante, stoffen charme te verliezen.

Ook zie je stof terug in behang, en mag ‘stof’ op de vloer weer. Iets dat met alle variaties laminaat en PVC ook bijna verleden tijd was. We willen weer warme knusheid.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Stoffen - what’s hot
& what’s not?

advies
Wat is een
sisal tapijt?

ontdek de
Sikkens Alphacryl Pure Mat,
extreem matte muurverf

ontdek de
Chique marmeren
inbetweens van Toppoint

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Groen wonen doe je zo...
  Met natuurlijke elementen in je interieur creëer je niet alleen een fijne sfeer, het is ook nog eens duurzaam en goed voor je gezondheid. Want natuurlijk materiaal ademt, isoleert en heeft een positieve werking op de akoestiek. Planten zuiveren bovendien de lucht. Materialen van steen, hout, wol, leer en dergelijke hebben vaak ook een langere levensduur.  Redenen genoeg om de natuur in huis te halen!
 • Grijs is here to stay!
  Grijs is terug van weggeweest! De kleur die ook wel gezien wordt als ultieme basiskleur voor je interieur, is weer helemaal hot! En dat is goed te begrijpen: je kunt er niet alleen allerlei kleuren mee combineren, het zorgt ook nog eens voor rust en geeft een chique uitstraling. Ga je juist voor een wat ruigere look, dan biedt grijs je genoeg mogelijkheden om je interieur helemaal naar jouw smaak te in te richten. Hoe je dat doet, lees je hier.
 • Subtiele pastels passen overal
  Pastels zijn een verrassende aanvulling op veel interieurs. Van klassiek tot modern. Doordat ze van nature subtiel zijn, passen ze zich makkelijk aan aan de rest van je huis. Ze houden je inrichting vooral licht en luchtig. In zomer én winter.

DECOKAY BLOGS

 • Pastel in huis? Niet zoetsappig, wel zacht!
  Als je aan pastels denkt, schiet je misschien net als ik terug in de jaren ‘70. Ik herinner me nog mijn eerste skivakantie, waarin mijn zongebruinde hoofd uitstak boven een zoet gestreepte pastelkleurige trui met banen roze, lichtblauw, mintgroen en citroengeel. In mijn verdediging; daar liep iedereen toen mee...
 • Knus met Noorse invloeden
  Met de juiste kleuren, materialen en meubels geef je warmte aan je interieur. En dat is fijn wanneer het buiten weer wat kouder wordt. Laat je inspireren door ‘knussigheid’ en ‘coziness’ wanneer de ‘r’ weer in de maand zit. Laten we een voorbeeld nemen aan de Noren. Zij weten door de lange wintermaanden in hun land als geen ander hoe belangrijk dat is! Kos noemen ze het!
 • Muren met kleur creëren warmte
  Toen wij ons huis kochten, zat de keuken aan de tuinkant. Het was voor ons een ‘no-brainer’: die moest naar de straatkant en een echte leefkeuken worden. Door die enorme verbouwing vielen wat gaten in ons budget, dus over de muren en de vloer hebben we op dat moment niet echt meer nagedacht. Tot nu…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP