STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Die eerste periode na de geboorte van jouw kindje is een slopende tijd met weinig nachtrust. Doorslapen is er nog niet bij. Maar je kunt ze wel een handje helpen natuurlijk...

Verduisterende gordijnen voor in de babykamer

Lekker doorslapen overdag

Lekker doorslapen overdag

Door in de babykamer te kiezen voor blinderende raambekleding, help je je baby met doorslapen. Maar welke (ook wel blackout genoemde) raamdecoratie is leuk voor de babykamer?

Daarvoor moet je jezelf eigenlijk eerst een aantal vragen stellen:
- Kijk eerst naar het geheel: speels ja; overkill nee. Druk dessin op de wand? Dan een rustige bijpassende raambekleding.
- Ga je voor twee lagen, of liever voor een all-in-one oplossing?
- Wil je ook overdag de inkijk tegen gaan?
- Heb je lelijke buizen weg te werken aan de zijkanten van het raam? Kies dan liever lange gordijnen tot op de grond.

Alles ineen oplossingen zijn bijvoorbeeld de speelse duo rolgordijnen (ook wel Multishade of Twist genoemd). Deze bestaan uit twee gekleurde banen die over elkaar heen schuiven. Ze zijn er in blinderende varianten en je kunt ze zowel opendraaien voor de privacy stand, of dichtdraaien voor het volledig buitensluiten van licht. Ook een gewoon rolgordijn doet de truc natuurlijk.

Chique speelsheid krijg je met duettes, of plissé gordijnen. Beide vouwen zich op als een harmonica, precies passend in jouw raamkozijn. Ze zijn er in veel kleuren, zelfs in lichte, door de blackout coating aan de achterzijde.

Daarnaast zijn er enige gordijnstoffen met vrolijke dessins voor de babykamer. Of de stof zelf blindeert, maakt niet zoveel uit; alles kan gevoerd worden. Leuk met bijpassende vitrage!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
multishades of
Twist shades
collecties bij Decokay

Meer over
Eijffinger gordijnstoffen - een begrip

Blog
Neem ik Plissé of Duette?

advies
Kozijnen binnen
schilderen

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.
 • Wat zijn jouw ‘extra’ wensen voor het raam?
  Raambekleding is het visitekaartje van jouw woonstijl van buitenaf, en eenmaal binnen is niets zo bepalend voor de eenheid van jouw interieur. Het is daarom zeker geen gek idee om eens te kijken naar nieuwe trends voor het raam. Tien tegen één dat je nieuwe mogelijkheden ziet.

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP