HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een jongenswalhalla krijg je al snel door de juiste accessoires. Voor de een is dat een tipitent en voor de ander een wandvullende poster van zijn voetballegende. Kies je een stijl, bijvoorbeeld alleen blank houten items, of een thema, zoals de favoriete voetbalclub van je zoon?  

Wat zijn stoere en trendy accessoires voor de jongenskamer

Van tipitent tot boksbal

Van tipitent tot boksbal

Houten ringen aan het plafond, houten dierenfiguren die leuk zijn om te zien én om mee te spelen en houten open huisjes waar je iets in kunt zetten. Ach er is zoveel leuks voor op de jongenskamer dat ook nog eens stijlvol is! Voordeel van dergelijke houten accessoires is dat het rustig oogt. Daarom is een lichte houtlook-vloer ook een échte aanrader.

Maar die rust kun je ook bewerkstelligen met alles in dezelfde kleur. Te cool toch: opbergkratten, bureaulampje, beddengoed, zitzak, wandplanken en een klimnet aan het plafond in het blauw! En is je zoon gek op sterren en het universum, dan zijn die blauwe items ook te vinden met sterretjes of planeten. Zijn vliegtuigen toch meer favoriet? Snuffel dan op internet of in leuke (vintage) winkeltjes naar een mooie vliegtuiglamp en beddengoed met straaljagers erop. 

Wanneer je een wand met schoolbordverf schildert, kan er naar hartenlust op gekrijt worden en kunnen jongens zelf hun thema eraan geven. En wat dacht je van whiteboard-verf: dan maak je van een muur een groot canvas voor jouw kunstenaar. Hang ook eens een vlaggetjeslijn aan de muur of boven het bed. Die kun je eenvoudig maken in de favoriete kleuren van je zoon. Hetzelfde geldt voor originele haken of knoppen op de wand. Struin met je zoon marktjes af (of het internet) naar ‘ophangers’ in zijn smaak.  

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
verf
collecties
bij Decokay

ontdek de
Murals
van BN Walls

blog
Maak van een
muur een tekenbord!

advies
Wat is het voordeel
van PVC vloeren?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zachte Zen-kleuren met hout en rotan
    Houd je van een ingetogen kleurenmix? Dan is de Hamptons woonstijl wat voor jou. Hierin staan zachte, neutrale kleuren centraal. Liefst voert wit de boventoon, met een marine- of lichtblauw accent. 
  • Van tipitent tot boksbal
    Een jongenswalhalla krijg je al snel door de juiste accessoires. Voor de een is dat een tipitent en voor de ander een wandvullende poster van zijn voetballegende. Kies je een stijl, bijvoorbeeld alleen blank houten items, of een thema, zoals de favoriete voetbalclub van je zoon?  
  • Haal een groentje in huis met bladmotieven
    Botanische prints op gordijnen, kussens, zachte plaids in een groene tint en een grof gebreide poef zorgen er al voor dat je een touch of nature aan je interieur geeft. Maar denk bij deze woonstijl ook aan (sloop)hout in allerlei varianten. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP