HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Heb je een kleine op komst? Gefeliciteerd! Het leukste werk kan beginnen: de babykamer! Of je nou wel of niet wilt weten wat het wordt; ‘jongens blauw en meisjes roze’ is tegenwoordig geen keurslijf meer.

Stijlvol behang voor de babykamer

Babykamer - wat wordt het?

Babykamer - wat wordt het?

In een volwassen woon- of slaapkamer kun je best uitpakken met een patroon op de wand. Maar nergens doe je dat zo tot de verbeelding sprekend als in de verwachtingsvolle babykamer.

Een donzig zoete baby verdient een adembenemende plek om de wereld voor het eerst in zich op te nemen. In vroeger tijden ging kinderkamer behang niet verder dan een basic repeterend 2D patroon van wat dieren, zoals een konijn of olifant.

Tegenwoordig echter… Zou je bijna zelf overstag gaan en verdwalen in dat sprookjesbos op de wand. Babykamer behang is vaak kleurrijk met een zoete ondertoon, maar modern behang doet dat zonder ‘suikerspinnig’ te worden. Veelal zijn het handgetekende, surrealistische sfeerbeelden van de beste kunstenaars, die de fantasie stimuleren. Maar er zijn minstens zoveel klassieke, repeterende patronen die het fantasierijke kinderhoofd aanspreken, zoals een wand overladen met dierenpootafdrukken, veertjes, hartjes, ballonnen of getekende ‘doodles’.

Baby’s leren vorm en kleur zien na een week of zes. Vanaf dat moment is de wereld één grote ontdekkingsreis. Met het hedendaagse behang wordt dan ook een beleving gestimuleerd. Diepte perspectief is vaker regel dan uitzondering. Maar zelfs de roze bunny’s, boerderijdieren en tractors die wel als patroon gemaakt worden, zijn anders dan vroeger. Levendiger, intenser, met meer beleving.

Of het nu een tevreden maan betreft, die rust tussen avondwolken, of een wand vol gekleurde confetti, behang voor de babykamer is een feestje om in binnen te komen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Blog
Maak een
stijlstatement met een
vinyl vloerkleed

Ontdek
Kinderkamer wordt
droompaleis met
Wallpower van Eijffinger!

Ontdek
Maak een droomplek
met kinderbehang

Advies
Welke gordijnen
kies je voor
de kinderkamer?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Natuur op je muur!
  Een beetje natuur op je muur, durf jij het aan? Houd je van natuurlijke kleuren maar heb je geen idee hoe je dit op je muur verwerkt? Welke kleuren kies je en wat doe je in de rest van je interieur?
 • Hoe combineer je muur met transparante raambekleding?
  Het wordt over het algemeen niet als goed beschouwd om je ergens tegen af te zetten. Dat geldt echter niet voor inrichting. Eén van de bekendste trucs van stylisten is het tegen elkaar afzetten van materialen, stijlen, kleuren en dessins.
 • Babykamer - wat wordt het?
  Heb je een kleine op komst? Gefeliciteerd! Het leukste werk kan beginnen: de babykamer! Of je nou wel of niet wilt weten wat het wordt; ‘jongens blauw en meisjes roze’ is tegenwoordig geen keurslijf meer.

DECOKAY BLOGS

 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.
 • Mooi, mooier, mooist: wat zijn de ideale kleuren voor jouw slaapkamer?
  Blauw, wit of toch taupe en grijs? De ideale kleuren kiezen voor de slaapkamer bezorgde me nogal wat slapeloze nachten. Tijd dus om eens op onderzoek te gaan naar de kleuren die onze slaapkamer konden omtoveren tot de mooiste plek in huis.
 • Muren met kleur creëren warmte
  Toen wij ons huis kochten, zat de keuken aan de tuinkant. Het was voor ons een ‘no-brainer’: die moest naar de straatkant en een echte leefkeuken worden. Door die enorme verbouwing vielen wat gaten in ons budget, dus over de muren en de vloer hebben we op dat moment niet echt meer nagedacht. Tot nu…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP