STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Heb je een kleine op komst? Gefeliciteerd! Het leukste werk kan beginnen: de babykamer! Of je nou wel of niet wilt weten wat het wordt; ‘jongens blauw en meisjes roze’ is tegenwoordig geen keurslijf meer.

Stijlvol behang voor de babykamer

Babykamer - wat wordt het?

Babykamer - wat wordt het?

In een volwassen woon- of slaapkamer kun je best uitpakken met een patroon op de wand. Maar nergens doe je dat zo tot de verbeelding sprekend als in de verwachtingsvolle babykamer.

Een donzig zoete baby verdient een adembenemende plek om de wereld voor het eerst in zich op te nemen. In vroeger tijden ging kinderkamer behang niet verder dan een basic repeterend 2D patroon van wat dieren, zoals een konijn of olifant.

Tegenwoordig echter… Zou je bijna zelf overstag gaan en verdwalen in dat sprookjesbos op de wand. Babykamer behang is vaak kleurrijk met een zoete ondertoon, maar modern behang doet dat zonder ‘suikerspinnig’ te worden. Veelal zijn het handgetekende, surrealistische sfeerbeelden van de beste kunstenaars, die de fantasie stimuleren. Maar er zijn minstens zoveel klassieke, repeterende patronen die het fantasierijke kinderhoofd aanspreken, zoals een wand overladen met dierenpootafdrukken, veertjes, hartjes, ballonnen of getekende ‘doodles’.

Baby’s leren vorm en kleur zien na een week of zes. Vanaf dat moment is de wereld één grote ontdekkingsreis. Met het hedendaagse behang wordt dan ook een beleving gestimuleerd. Diepte perspectief is vaker regel dan uitzondering. Maar zelfs de roze bunny’s, boerderijdieren en tractors die wel als patroon gemaakt worden, zijn anders dan vroeger. Levendiger, intenser, met meer beleving.

Of het nu een tevreden maan betreft, die rust tussen avondwolken, of een wand vol gekleurde confetti, behang voor de babykamer is een feestje om in binnen te komen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Blog
Maak een
stijlstatement met een
vinyl vloerkleed

Ontdek
Kinderkamer wordt
droompaleis met
Wallpower van Eijffinger!

Ontdek
Maak een droomplek
met kinderbehang

Advies
Welke gordijnen
kies je voor
de kinderkamer?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. Bright Skies breekt de lucht open.
 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP