HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Haal jij je oude kerstspullen weer van zolder? Of ben je een beetje uitgekeken op die rode ballen? De nieuwe kersttrends van dit jaar zijn wel heel mooi, dus waarschijnlijk moet je de dozen op zolder een jaartje laten staan.

Kerst trends en kleur voor 2020

Kersttrends 2020: van rustig wit naar wild uitbundig

Kersttrends 2020: van rustig wit naar wild uitbundig

Je huis in kerstsferen brengen kan op diverse manieren. Pak je het groots aan met een versierde boom, kerstdecoraties door je hele huis, Mistletoe boven de deur en honderden lichtjes aan de buitengevel? Of houd je het bescheiden met een paar kerstsokken bij de schouw en accessoires in warme wintertinten? Hoe dan ook, het is altijd leuk en inspirerend om de kersttrends te bekijken. Bepaal in hoeverre je jezelf en je interieur erin onderdompelt!

Warm winters, de sfeer van een luxe houten berghut in de sneeuw waar de kachel lekker snort, is een trend die elk jaar terugkomt. Want dat is wat we eigenlijk willen: een witte kerst en een knus huis. De kleuren van ‘Mountain Lodge’ zijn dit jaar wel warmer dan anders. Voordeel van deze trend is dat het bij vrijwel elke woonstijl- en kleuren te combineren is. Dat geldt ook voor ‘Under the Stars’, een trend waarin wolwit, champagne, camel brown, zwart en een vleugje lila de hoofdrol spelen.

Ben je fan van de huidige droogbloementrend en heb je stiekem meer zin in het voorjaar dan in kerst? Dan is ‘Nature’s Gift’ iets voor jou. Planten en droogbloemen mogen hierin niet ontbreken. Veel echt groen, maar ook de kleur saliegroen, warm grijs en lila sieren deze trend.

Wat meer over de top zijn de trends ‘Christmas Eve’, kerst op een Frans wijnlandgoed, en ‘Wild Glam’. Bij Christmas Eve gaat het om de traditionele en klassieke kerstkleuren maar de ode aan wijn is toegevoegd en het luxe landelijke gevoel van een Frans landhuis. Bij Wild Glam spring je uit de band met exotische dieren en prints en warme gouden kleuren. Uitbundig en glamorous!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Licetto; super matte
afwasbare
muurverf voor
badkamer of keuken

ontdek de
Mozaic&Fresco
collectie van Desso

advies
De voordelen
van lange gordijnen

blog
X-mas 'all the way'...
maar dan thuis

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP