HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Welke trends qua kleur en dessins spelen een belangrijke rol bij het inrichten van een babykamer? 

Grote keuze behang voor de babykamer

Zand, donkerblauw en olijfgroen zijn stoer én lief

Zand, donkerblauw en olijfgroen zijn stoer én lief

Poederroze of zachtblauw? Of ga je helemaal niet voor zoet bij de babykamer? Kinderkamers, waarbij je begint met een babykamer, zijn leuk om in te richten. Jij maakt voor jouw prins of prinses een geheel eigen domein… dat wel bij hem of haar past.
 
Als ze nog zo klein zijn, hebben ze niet veel benul van de kamer waarin ze slapen. Het moet vooral fijn voelen, schoon en op temperatuur zijn. Ventileren is trouwens ook belangrijk! Een super leuke babykamer maken, doe je dus eigenlijk vooral voor jezelf. Jij moet een goed gevoel hebben als je de kamer binnenkomt. Breng daarom een persoonlijke touch aan door items uit je eigen babytijd toe te voegen of door een lieve spreuk op de muur aan te brengen.

Als we kijken naar kleur, dan zijn pastellen natuurlijk ontzettend schattig. Maar is dat ook nog leuk als je baby een stoere peuter is? Het is zonde om na twee jaar weer aan de slag te moeten, omdat je te zoete kleuren hebt gebruikt. Denk eens aan neutraal: donkerblauw is bijvoorbeeld lief en stoer tegelijk. Hetzelfde geldt voor kleuren als olijfgroen, of zand. Gebruik je die als basis, dan zit je jaren goed! En hoef je na een paar jaar alleen maar de meubels en accessoires aan te passen.

Omdat je tegenwoordig verf in alle kleuren kunt laten mengen, is het voor een babykamer leuk om rust te creëren door kozijn en deur in dezelfde kleur als de muur te verven. Of laat een geverfde lambrisering, doorlopen op de deur. Heel trendy! Wist je trouwens dat het beter is voor zwangeren om tijdens het klussen geen oplosmiddelhoudende verf te gebruiken?

Werk je liever met behang, laat je dan verrassen door de enorme keuze in babycollecties en kinderdessins. Maar ook hier geldt: houd in je achterhoofd dat kleintjes snel groot worden. Troetelbeertjes zijn voor een baby leuk, maar natuurlijk minder stoer voor een boender die in de plassen stampt… Als je je hand niet omdraait voor het behangen van een muurtje, dan kun je je hart ophalen met alle stoere, schattige, en zoete baby behangcollecties. Je kunt voor elke leeftijdsfase een geweldig behang vinden!
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
kinderbehang collecties
bij Decokay

ontdek de
Mini me collectie
van Eijffinger

blog
Laat die
roze wolk
maar komen!

advies
Wat is
kinderbehang

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Zilt zeezicht om bij weg te dromen…
  Gewoon, simpel behang, met een zichzelf-herhalend patroon, is er amper meer bij tegenwoordig. Het is er nog wel, maar het zijn indrukwekkende ontwerpen met weinig herhaling. Lichtreflectie, structuur en glans geven extra dimensies. Maar het kan ook helemaal zonder repetitie: een ode aan de mural.
 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP