HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wanden zijn dankbare elementen in huis om je interieur knus en gezellig te maken. Geef ze een kleur, behang ze of creëer met kunst- of fotoverzamelingen een statement. Gebruik warme of natuurlijke tinten voor een extra cozy effect.

Warmte op de muur met muurverf of fotobehang

Warme wanden met een natuurlijke uitstraling

Warme wanden met een natuurlijke uitstraling

Hout geeft een warme uitstraling. Dat geldt voor de vloer, de raambekleding en zeker ook voor de muren. Hoe pas je dat toe? Ooit gedacht aan een houtlook behang? En dat begrip kun je ruim nemen. Van opgestapelde houtblokjes tot behang met bamboestroken en behang waar gebruik is gemaakt van natuurlijke vezelmaterialen. Vaak zit in deze behangsoorten een structuurtje wat een decoratief en knus effect geeft.

Behalve hout kun je met kleur natuurlijk ook een warme uitstraling realiseren. Dat kan met muurverf, behang of een combinatie van die twee. Er zijn veel warme tinten te kiezen. Denk aan aardse kleuren, maar ook roze, gouden of aubergine tonen. Een verrassende mix kan ook een wand met kobaltblauwe verf zijn (een wat koelere kleur) tegenover een wand met behang waar warm oranje de hoofdkleur in is. Durf eens te experimenteren. Wanneer je vooraf een moodboard maakt, kun je al snel goed zien wat wel en wat niet werkt voor een warme sfeer in jouw huis.

De laatste trend in behangland is trouwens Faux Uni; ook wel ‘valse uni’ genoemd. Je denkt dat het één kleur is, maar eigenlijk is het behang opgebouwd uit verschillende nuances en structuurtjes van dezelfde kleurtoon. Hierdoor krijgt het behang bijvoorbeeld zo’n hippe linnenlook. 

Warmte en gezelligheid kan voor jou misschien ook betekenen blij worden van (familie)foto’s of kunstwerken. Dus waarom zou je niet aan de slag gaan op een basic witte muur met kleurrijke foto’s in mooie lijsten! Een lijst van goud of riet staat heel sfeervol. Maak het zo creatief als je wilt, door bijvoorbeeld één warme kleur steeds terug te laten komen in de foto’s of schilderijen. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
warm Wood 'n' Stone
collectie van AS Creation

blog
Kleuren combineren
met Brave Ground

ontdek de
Marrakech Walls, van
Pure & Original

inspiratie
Eens wat anders:
hout op de muur!

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Creëer een verticale tuin op je wanden
  Met de trend van natuurlijk wonen kun je je uitleven op de muren in je huis. Verf ze in een wittint, aarde kleur of ga voor een mix van groen en grijs. En de eyecatcher? Een mooi behang met botanische print of wat dacht je van een verticale tuin!
 • Juiste kerstkleuren matchen met de muur
  Kerst in huis hoeft geen bonte kermis te zijn. Heb je net de wanden in een prachtige kleur geverfd? Pas daar dan de kerstdecoraties slim op aan! Zo komen zowel kerstboom als muur nog beter tot hun recht. 
 • Grijs als eyecatcher op je muur
  Wist je dat grijs wonderen doet voor je interieur? En dat deze kleur past in elke woonstijl? Of je nu gaat voor klassiek, betonlook of industrieel: grijs maakt je interieur alleen maar interessanter!

DECOKAY BLOGS

 • Muren met kleur creëren warmte
  Toen wij ons huis kochten, zat de keuken aan de tuinkant. Het was voor ons een ‘no-brainer’: die moest naar de straatkant en een echte leefkeuken worden. Door die enorme verbouwing vielen wat gaten in ons budget, dus over de muren en de vloer hebben we op dat moment niet echt meer nagedacht. Tot nu…
 • Zwart in je interieur: verrassend, elegant en sensationeel
  De kleur zwart in je interieur. Zwarte raamkozijnen of zwarte deuren. Of een zwarte muur. Zwart kiezen: dat moet je durven!
 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP