HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een kleed op de vloer maakt elke kamer af en geeft warmte. Bovendien verbind je er losse elementen mee.

Een karpet op maat pas in elk interieur

KARPET: DE FINISHING TOUCH OP DE VLOER

KARPET: DE FINISHING TOUCH OP DE VLOER

Wanneer je ‘harde’ vloeren in huis hebt, zoals PVC, laminaat, tegels, parket, dan is een karpet (een vloerkleed) onontbeerlijk. Karpet heeft oneindig veel voordelen, waarvan de grootste uiteraard is dat je het eenvoudig kunt combineren met je bestaande vloer, en daarmee dus kunt wisselen van stijl wanneer jij dat wilt. Vandaag een rood kleed, morgen een frisse andere stijl met een leuk patroon.

Maar dat is niet het enige voordeel van een vloerkleed. Je verbindt er ook losse elementen mee. Dat wil zeggen dat een vloerkleed in de zithoek, de bank en de eromheen staande stoelen en tafel verbindt. Datzelfde geldt voor de eethoek, maar ook voor de werkplek. Een kleed kan dan ook echt zorgen voor gezellige ‘hoekjes’ in één ruimte.

Karpet is, door zijn zachte wollige aard, uiteraard ook aangenaam aan de voeten. Dat zorgt er ook voor dat het geluid dempt en isoleert.

Je kunt natuurlijk gaan kijken welke vloerkleden je mooi vindt. Het nadeel daarvan is echter dat je gebonden bent aan het standaard aanbod - en de standaard maten. Maar als je iets unieks wilt - dat qua maat goed past, kun je beter van tapijt een kleed op maat laten maken, in precies jouw smaak en afwerking.

 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Hoogpolig
tussen je tenen…

advies
Hoe kies ik
de grootte van
mijn vloerkleed?

inspiratie
Koele voeten met
een voorjaarskleed

ontdek de
Mozaic&Fresco
collectie van Desso

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP