HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een vouwgordijn is de oudste raambekleding die er bestaat. Vandaar de bijnaam ‘Roman blinds’. In de Romeinse tijd werden lappen stof voor de ramen gehangen die doen denken aan deze vorm van raambekleding. 

Vouwgordijn voor elke woonstijl

HEEL EIGEN CHARME MET VOUWGORDIJNEN

HEEL EIGEN CHARME MET VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen hebben zo hun eigen specifieke charme. Ze passen bijzonder goed in landelijke, rustieke, of romantische interieurs.

Evengoed zijn vouwgordijnen vandaag de dag sterk geïnnoveerd. Daar waar ‘uitzakken’ vroeger inherent was aan dit type raambekleding, is dat tegenwoordig niet meer mogelijk door slim ontwerp met onder meer baleinen of ringen in het raamkozijn, waarlangs het gordijn soepel glijdt. Over bediening hoef je je dan ook geen zorgen te maken.

Het principe is eenvoudig; je trekt de stof op, waarna deze zich gestapeld opvouwt. Bovenaan heb je dus altijd een baan stof hangen bij volledig optrekken. De stof maakt het verschil. Dus kies je voor een blinderende stof, of voor een semi transparante uitvoering - of ga je liever voor een hip dessin? Met vouwgordijnen kun je alle kanten op.
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Creëer warmte
met vouwgordijnen

advies
Wat zijn vouwgordijnen?

ontdek de
Raambekleding en
raamdecoratie
van Decokay Design

blog:
Trend 2020:
Natuurlijk warm wonen!

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • HEEL EIGEN CHARME MET VOUWGORDIJNEN
  Een vouwgordijn is de oudste raambekleding die er bestaat. Vandaar de bijnaam ‘Roman blinds’. In de Romeinse tijd werden lappen stof voor de ramen gehangen die doen denken aan deze vorm van raambekleding. 

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP