HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Nu de dagen weer langer en lichter worden, vraagt ons bioritme om verduisterende gordijnen in de slaapkamer, zodat je niet ongewenst gewekt wordt door de zonnestralen. 

Houd de zon tegen met verduisterende gordijnen

Voorjaar schijnt in huis, verduisteren maar! 

Voorjaar schijnt in huis, verduisteren maar! 

Gordijnen zijn meestal een wat grotere investering, je koopt ze echt voor een aantal jaar, dus als het tijd wordt om nieuwe aan te schaffen, denk er dan goed over na wat je wil en waar je de komende jaren blij van wordt. Om een voorbeeld te geven, als je graag in een hele donkere kamer slaapt, zijn gordijnen voorzien van zeilringen niet heel praktisch. Door die gaten komt toch best veel licht.

Ga je voor donker, neem dan een verduisterende stof of een gordijn met een verduisterende voering. Ook de manier van bevestigen is belangrijk. Want de ene manier laat meer licht door dan de andere.

Met nieuwe gordijnen maak je een start om de rest van je kamer aan te pakken. Met warme kleuren, luxe stoffen en mooie materialen, ademt je slaapkamer in een handomdraai de sfeer uit van een boetiekhotel. Creëer je eigen favoriete ruimte door een gedurfde combinatie te maken. Met bijvoorbeeld een mooie donkergrijs op de muur afgezet tegen een subtiele groentint voor de andere muur, of behang de wand met een uitdagend patroon of bijzondere print. Doe het gewoon! 

Maak van jouw slaapkamer een boudoir in de stijl die je ook terugziet in de boetiekhotels van tegenwoordig. Mooie stoffen, warme kleuren en een combinatie van spannende patronen. Dat patroon kun je ook zoeken in details van een vloerkleed of dekbedhoes, zodat je ook makkelijk kunt variëren. 
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
gordijnen
bij Decokay

blog
Duettes bij
dag en bij nacht

advies
Zijn verduisterende
gordijnen lichtdicht?

ontdek de
Raambekleding en raamdecoratie
van Decokay Design

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

  • Kies voor kleur met duettes en plissés
    Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
  • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
    Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 
  • Duettes bij dag en bij nacht
    Slaapkamers moeten donker zijn bij de meeste mensen, maar overdag wil je licht zien. En privacy hebben. Hoe zijn deze twee te combineren? Met het dag & nacht systeem van Decokay Duettes! 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP