STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


In de winter is niets zo lekker als een heerlijk warm en dik karpet of vloerkleed onder je voeten. Maar als het voorjaar zich aandient, kan dat dikke, warme kleed plaats maken voor een natuurlijke, zomerse variant. 

Een karpet op maat, ook in het voorjaar

Koele voeten met een voorjaarskleed

Koele voeten met een voorjaarskleed

De eerste zonnestralen… Wie krijgt het daarvan niet op z’n heupen? De drang om alles te veranderen begint vaak bij iets kleins, zoals een vloerkleed, en als je dan eenmaal begonnen bent, is het hek van de dam.  

Een vloerkleed of karpet kon vroeger nog wel eens iets oubolligs hebben, maar dat is nu echt niet meer zo. Er zijn veel soorten vloerkleden van ontelbare merken en in vele stijlen. Je kunt met je vloerkleed een echt statement maken, door bijvoorbeeld een mooi patroon of een bijzonder materiaal. Vloerkleden kun je kant-en-klaar kopen maar ook op maat laten maken, en van je favoriete tapijt.

Je brengt rust en eenheid aan in je interieur met een vloerkleed en geeft de ruimte een warme en comfortabele uitstraling. Laat een kind kiezen waar te spelen, op de harde vloer of op een comfortabel kleed. Het antwoord is bij voorbaat al gegeven. Met een vloerkleed verbind je losse elementen in je kamer tot een geheel. Dus heeft jouw kamer nog iets nodig? Denk dan eens aan een vloerkleed!

En zodra de temperatuur buiten stijgt, verwissel je warm hoogpolig voor koel jute of linnen (look).  

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Een makkelijk
te leggen visgraat
vloer is van PVC

ontdek de
Vloerkleden collecties
bij Decokay

advies
Hoe kies ik
de grootte van
mijn vloerkleed?

inspiratie
Een knuffelbeer
op de vloer

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Er warmpjes bij zitten...
  We zeggen echt niet dat hout, laminaat, PVC en vinylvloeren verleden tijd zijn… Maar het valt niet te ontkennen; tapijt is terug van weggeweest! Dan maar de vieze schoenen in de hal uit doen… Sowieso een goede gewoonte.
 • Koele voeten met een voorjaarskleed
  In de winter is niets zo lekker als een heerlijk warm en dik karpet of vloerkleed onder je voeten. Maar als het voorjaar zich aandient, kan dat dikke, warme kleed plaats maken voor een natuurlijke, zomerse variant. 

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP