HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Je rijdt na een drukke werkweek je weekend tegemoet. Dat het nog licht is onderweg naar huis, is extra mazzel. Wat een fijn besef, de dagen worden langer. Zo kun je extra energie en tijd steken in het zomerklaar maken van je huis en tuin. 

Voorjaar: tuin klaar en horren op maat

Je huis én tuin klaar voor het voorjaar

Je huis én tuin klaar voor het voorjaar

Wat ga jij doen dit weekend? Er is mooi weer voorspeld, een pril voorjaarszonnetje, nog wat fris, maar droog! De buitenboel is er wel aan toe om weer even aangepakt te worden. Gaat het bij jou ook kriebelen zodra de eerste zonnestralen schijnen? Poppen de klusjes spontaan op?

De groene aanslag van de tuintegels verwijderen, bloembollen planten, de tuinset uit de schuur, nieuwe kussens en mooie voorjaarsbloeiers kopen. Zo ken je er vast nog wel een paar. En dit is dan nog maar de tuin. 
Wordt het dit jaar ook niet eens tijd voor een fijne buitenzonwering? Met die mooie zomers van tegenwoordig, echt geen overbodige luxe. Want hoe heerlijk het ook is als de zon schijnt, het liefste hou je in de zomer je huis wel lekker koel.

Oh ja, en voor de slaapkamer moet je dit jaar ook echt eens op zoek naar een goede hor die alles wat vliegt, kruipt en kriebelt tegenhoudt. 
Van de ene klus rol je zo in de andere, maar gelukkig is je weekend nog lang en geeft de zon je volop energie! 
 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
buitenlakken
bij Decokay

blog
Tuinhuis verven:
geen alledaagse klus

ontdek de
horren collecties
bij Decokay

advies
wat zijn
horren

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Zomer én winter dat voorjaarsgevoel?
    Het gevoel dat je hart vult als je weer naar buiten kunt om de eerste zonnestralen te ‘plukken’ is onbeschrijflijk. Vaak geeft het een energie die naar binnen slaat op alle fronten. Niet voor niets noemen ze het: ‘zomer in de bol’ of ‘voorjaarskriebels’.
  • Een warm, en opgeruimd welkom
    De hal; bij wie is dat geen rommeltje? Daar heb je geen kinderen voor nodig. Je hebt allemaal meerdere jassen - voor elk seizoen, dus minstens drie - in Nederland. En alle schoenen halen het op één of andere magische manier ook nooit de trap op. 
  • Je hele nieuwe huis stylen; wat heb je nodig?
    Je hebt vast wel eens - of vaker - een kamer opnieuw ingericht, van muur tot vloer en raambekleding. Maar een hele woning vergt een integrale blik en dus een totaal andere aanpak.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP