HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Pubers houden van slapen. Als jij er al een halve dag op hebt zitten, opent jouw puber voor het eerst zijn ogen (als het aan hem ligt). Daar heeft hij niet eens een verduisterend gordijn bij nodig. Maar het helpt wel om nog beter een gat in de dag te kunnen slapen. 

Raambekleding voor de puberkamer

Een droomgordijn voor het puberdomein

Een droomgordijn voor het puberdomein

Raambekleding is er in zoveel verschillende varianten. Vraag een willekeurige puber wat hij voor het raam zou willen, grote kans dat daar als antwoord uitkomt: het moet goed donker zijn en voldoende privacy bieden. 

Heeft jouw puber ook de behoefte om zijn domein lekker van de buitenwereld af te kunnen schermen? Verduisterende (rol)gordijnen in combinatie met inbetweens zijn mooi en functioneel. Of een combinatie van horizontale lamellen met een gevoerde gordijnstof, zijn dan ideaal. Zo kun je de kamer donker houden als je slaapt en heb je overdag voldoende privacy. 

Neem je puber eens mee naar de speciaalzaak waar hij versteld zal staan van de variaties en mogelijkheden. En wie weet, zie jij ook wel iets waar jij helemaal enthousiast van wordt. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

advies
Zijn verduisterende
gordijnen lichtdicht?

impressie
A house of happiness
homers collectie

blog
Duettes bij
dag en bij nacht

ontdek de
Raambekleding en raamdecoratie
van Decokay Design

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 
 • Duettes bij dag en bij nacht
  Slaapkamers moeten donker zijn bij de meeste mensen, maar overdag wil je licht zien. En privacy hebben. Hoe zijn deze twee te combineren? Met het dag & nacht systeem van Decokay Duettes! 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP