HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een grijze betonlook muurverf, behang in pasteltinten of met neon accenten. Met één of meerdere wanden in een nieuwe kleur verander je op slag een ruimte. Vergeet vooral de kleurtesters en behangstalen niet voordat je aan de slag gaat met de kleurentrends. 

Woontrend welke kleur of behang op de muur

De muurtrends van 2021

De muurtrends van 2021

De nieuwste kleurentrends kun je eenvoudig toepassen in je woning door een muur te verven of behangen. Bedenk van tevoren welke sfeer je neer wil zetten. Rustgevend in de slaapkamer, opgewekt in je studeer- of werkkamer, natuurlijk in de keuken en misschien wel chique in je badkamer. Kleuren bepalen namelijk grotendeels de uitstraling. Het is ook best handig eerst een moodboard te maken!

Hoe groots je de kleur op de muur aan wil pakken is persoonlijk. Dat kan een kleur op één wand zijn, maar je kunt ook meerdere tinten uit dezelfde kleurenfamilie en bijvoorbeeld muurverf en behang combineren. Kies je de zachte neutrale tinten die we in 2021 gaan zien, dan kun je die prima aanvullen met meer uitgesproken, bijpassende kleuren. Zo kun je naast roze en rood subtiele kleuren in dezelfde tint toevoegen. Dat geeft energie en is tegelijkertijd mooi in balans. 

De meeste verfmerken hebben al kleurenpaletten voor je samengesteld die harmonieus en toch verrassend zijn. Het is ook raadzaam vooraf te bedenken of je een matte of meer glanzende uitstraling wil. Of ga je voor patronen of reliëfs (dat kan met behang maar ook met muurverf)? Pas je speciale verftechnieken toe voor structuur of wil je juist dat alles strak is? Laat je goed informeren over de mogelijkheden.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Sikkens Alpha Rezisto Easy clean:
extra bescherming
tegen vuil en vet

advies
Brave Ground,
Flexa kleur voor 2021

inspiratie
Sigma kleur van 2021:
Transcend, een warm beige

ontdek de
Semppel: de ultieme
kleurtester van Wijzonol

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Bright Skies... de Flexa kleur van het jaar 2022 - luchtig optimisme!
  Voor een interieur liefhebber is het moment dat de kleur van het jaar van Flexa uitkomt een ‘dingetje’. Niet omdat ik nou meteen alles opnieuw ga verven hoor, maar zeker wel om me mee te laten voeren op het pad van trend-rijke inspiratie. Bright Skies breekt de lucht open.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP