HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Bij een huisdierproof huis hoort een praktische vloer en gemakkelijk reinigbare wanden en gordijnen. Tenzij je liever angstvallig met een dweil rondloopt in plaats van lekker buiten in het bos met je hond.

Welke vloer is bestand tegen huisdieren

De ideale vloer voor viervoeters

De ideale vloer voor viervoeters

Huisdieren en haren zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, op die ene naakte kat na dan. Ga daarom voor een vloer die gemakkelijk is in onderhoud. Pvc, laminaat, vinyl, gietvloer of een keramische tegel. En wie weet wordt je kat van een pvc vloer in visgraatmotief net zo blij als jij. 

Wanneer je hond enthousiast thuiskomt na een zwempartij in de vieze sloot en zich lekker uitschudt in je hal, ben je blij dat je afwasbare verf op de wanden hebt. Dergelijke verf is verkrijgbaar van gerenommeerde merken zodat je echt kwaliteitsspul op je muur hebt. Hupsakee even schrobben en de modderspetters en kwijlresten zijn verdwenen, zonder dat er glanzende plekken voor in de plaats komen!

Heb je overigens met de raambekleding rekening gehouden met je dieren? Katten zijn speels en bijvoorbeeld dol op loshangende touwtjes. Kies daarom voor koordloze rolgordijnen of dupligordijnen bijvoorbeeld. Die gaan omhoog en omlaag door ze op te tillen. Elektrisch bedienbare raambekleding is ook een mogelijkheid. En met houten jaloezieën of shutters voorkom je dat je gordijn voor krabpaal wordt aangezien. Vanuit dat oogpunt is de trapbekleding ook nog iets om op te letten. Liever geen tapijt dus, maar denk eens aan vinyl voor een verrassend en praktisch resultaat. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ondek de
Laminaat collecties
van Decokay Design

blog
Vinyl op de vloer,
waarom eigenlijk niet?

ontdek de
COREtec pvc vloer
met unieke kurklaag

advies
Welke vloer
is maximaal
huisdier proof?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP