HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Bij een huisdierproof huis hoort een praktische vloer en gemakkelijk reinigbare wanden en gordijnen. Tenzij je liever angstvallig met een dweil rondloopt in plaats van lekker buiten in het bos met je hond.

Welke vloer is bestand tegen huisdieren

De ideale vloer voor viervoeters

De ideale vloer voor viervoeters

Huisdieren en haren zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, op die ene naakte kat na dan. Ga daarom voor een vloer die gemakkelijk is in onderhoud. Pvc, laminaat, vinyl, gietvloer of een keramische tegel. En wie weet wordt je kat van een pvc vloer in visgraatmotief net zo blij als jij. 

Wanneer je hond enthousiast thuiskomt na een zwempartij in de vieze sloot en zich lekker uitschudt in je hal, ben je blij dat je afwasbare verf op de wanden hebt. Dergelijke verf is verkrijgbaar van gerenommeerde merken zodat je echt kwaliteitsspul op je muur hebt. Hupsakee even schrobben en de modderspetters en kwijlresten zijn verdwenen, zonder dat er glanzende plekken voor in de plaats komen!

Heb je overigens met de raambekleding rekening gehouden met je dieren? Katten zijn speels en bijvoorbeeld dol op loshangende touwtjes. Kies daarom voor koordloze rolgordijnen of duettes bijvoorbeeld. Die gaan omhoog en omlaag door ze op te tillen. Elektrisch bedienbare raambekleding is ook een mogelijkheid. En met houten jaloezieën of shutters voorkom je dat je gordijn voor krabpaal wordt aangezien. Vanuit dat oogpunt is de trapbekleding ook nog iets om op te letten. Liever geen tapijt dus, maar denk eens aan vinyl voor een verrassend en praktisch resultaat. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ondek de
Laminaat collecties
van Decokay Design

blog
Vinyl op de vloer,
waarom eigenlijk niet?

ontdek de
COREtec pvc vloer
met unieke kurklaag

advies
Welke vloer
is maximaal
huisdier proof?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.
 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.
 • Koele pastels zijn ‘cool’ met vloeren
  Trends herhalen zich. Zoals wijde pijpen vanzelf weer in de mode komen, is dat ook met interieurdesign. Zo zijn zachte pastels, die in de jaren ‘50 in opkomst waren, en later terugkwamen in het modebeeld in de jaren ‘70, momenteel weer hipper dan hip.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP