HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Niet veel mensen zullen snel hele lichte vloeren in hun woning leggen. (Tenzij je geen kinderen of huisdieren hebt, en iedereen vraagt om zijn schoenen  uit te trekken…) Maar een vloerkleed is eventueel te reinigen, en bovendien vervangbaar. En dus een heel goede oplossing als je toch die lichte touch wil.

Licht in je interieur met een licht vloerkleed

Al eens gedacht aan een licht vloerkleed?

Al eens gedacht aan een licht vloerkleed?

Een licht vloerkleed in een (donkere) ruimte kan een ruimte in één klap lichter en ruimer maken. En ook al zal een vloerkleed in bijvoorbeeld pasteltinten, besmettelijker zijn dan een donker kleed, toch is het het overwegen waard als je kijkt naar het effect.
 
Omdat we voor intensief gebruikte meubels en plaatsen in ons huis meestal kiezen voor niet-besmettelijke kleuren (de bank, stoelen, vloer) moet je goed uitkijken dat het geheel niet te donker wordt. Donker kan een benauwde sfeer geven in een woning. 
Een licht kleed op een (relatief) donkere vloer geeft bovendien contrast in je interieur. En dat is precies wat een inrichting tot leven doet komen.

Kijk wel uit voor het harde ‘zwart/wit’ effect, en werk met tonen die op elkaar aansluiten (ton-sur-ton). Je kunt dit doen met aardetinten, door van zand naar bruin toe te werken, maar ook door luchtige pasteltinten als oud roze (de nieuwe modekleur) en lichtblauw of -groen op elkaar aan te laten sluiten.

‘Zacht contrast’ is sowieso wel het kernwoord als je licht in je interieur wilt brengen. Een ruimte met witte muren, een lichte vloer, en lichte raambekleding wordt eerder klinisch en koud, dan ruimtelijk en licht. Durf dus te spelen met (een beetje) kleur en een beetje licht, en ga op zoek naar de perfecte balans in jouw huiskamer.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Mystico collectie
van Interfloor

ontdek de
Vloerkleden collecties
bij Decokay

blog
Een prachtige én
krachtige vloer…
die past bij ons

advies
Welke kleur vloer
moet ik kiezen?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Karpet als kers op de taart
  Met een vloerkleed of karpet op maat zorg je voor de finishing touch van je vloer én je interieur. Want ze zorgen voor demping, comfort, isolatie en zijn ook nog eens een ware eyecatcher!
 • Al eens gedacht aan een licht vloerkleed?
  Niet veel mensen zullen snel hele lichte vloeren in hun woning leggen. (Tenzij je geen kinderen of huisdieren hebt, en iedereen vraagt om zijn schoenen  uit te trekken…) Maar een vloerkleed is eventueel te reinigen, en bovendien vervangbaar. En dus een heel goede oplossing als je toch die lichte touch wil.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP