HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Welke vloer kies jij voor je huis? Ligt overal dezelfde vloer of pak je het per vertrek aan? En wat past het best bij je woonstijl? Warm hout, trendy vinyl, modern pvc, knus tapijt of een strakke gietvloer? De keuze is enorm. Hoe voorkom je dat je door de bomen het bos, of in dit geval de vloer, niet meer ziet?

Vloer mooi en praktisch

Vloeren: de keuze is reuze

Vloeren: de keuze is reuze

Hoe verleidelijk het ook is om een vloer op schoonheid uit te kiezen, vergeet toch de functie niet. Vooraf bepalen aan welke eisen een vloer moet voldoen, bespaart je ellende. Denk aan een vochtige ruimte zoals de badkamer, intensief gebruik door bijvoorbeeld jonge kinderen en huisdieren en een stofvrije vloer in bijvoorbeeld de slaapkamers in verband met allergieën.

En, niet onbelangrijk, moet de vloer bij je meubels passen of stem je de meubels af op de vloer? Dus met andere woorden, ga je de hele inboedel opnieuw aanschaffen of blijven de bestaande meubels? In het eerste geval heb je carte blanche in vloerkeuze. Leef je uit! Maar in het tweede geval is het fijn als je huidige inrichting daadwerkelijk past bij een nieuwe vloer. Zowel in kleur als materiaal en structuur. Dat geldt uiteraard ook voor de wanden en de raamdecoratie in je woning. Die leuke gekleurde vouwgordijnen staan misschien wel helemaal zo mooi niet meer bij de nieuwe pvc vloer die je hebt uitgezocht. 

Om ervoor te zorgen dat je zowel vloer als muur, plafond, raambekleding en meubels op elkaar afstemt, kan het best handig zijn vooraf een moodboard te maken. Neem foto’s van je huidige interieur, knip afbeeldingen uit van vloeren die je op het oog hebt, eventueel van nieuwe raambekleding als je die ook wilt vervangen en behang of verfkleuren voor de muren. Plak alles bij elkaar op een bord, of maak er een digitaal bord van. Zo zie je in één overzicht wat een geslaagde mix is en wat niet. Het is misschien even puzzelen en zoeken, maar liever in dit stadium nog wat schuiven dan wanneer je nieuwe vloer(en) gelegd zijn!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

inspiratie
De ideale vloer
voor viervoeters

product informatie
Creëer warmte
met vouwgordijnen

blog
Keuzestress? Schakel een
styling mediator in!

advies
PVC-vloeren voor
vochtige ruimtes

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP