HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een knus huis begint bij een goede basis. En dat is natuurlijk de vloer! Die moet niet alleen warmte uitstralen, maar ook schoon zijn, makkelijk in onderhoud en tegen een stootje kunnen. Want een feestje moet er in ieder geval op gevierd kunnen worden!

Vloer die warmte uitstraalt en warm aanvoelt

De vloer als ultieme sfeermaker

De vloer als ultieme sfeermaker

Wanneer is een vloer knus en cozy? Voor de één is dat een hout(look) vloer of een kurkvloer, voor de ander is dat onbetwist vloerbedekking en voor weer een ander juist een betonlook vloer van pvc met een extra groot wollen kleed erop. Het gaat er om dat jij je er fijn bij moet voelen, en hoe je de vloer afstemt op de rest van je interieur.

Bedenk wel dat een kille, koude vloer niet bijdraagt aan een knus gevoel. Zorg dus dat het niet tocht vanuit je (onder)vloer door te isoleren of door vloerverwarming te nemen. Een slordig afgewerkte vloer, zonder plinten bijvoorbeeld, of bobbelend gelegd laminaat, oogt ook niet gezellig. Neem een vakman in de arm voor de aanleg als je zelf geen vloerenexpert of handig type bent en informeer naar de mogelijkheden van vloerverwarming.

Vloerkleden dragen sowieso bij aan knusheid. Je kunt er gedeeltes in je huis mee afbakenen zonder muurtjes op te trekken, zoals het zitgedeelte in de woonkamer of een speelgedeelte in een kinderkamer.  Hiermee kader je een bepaalde functie en maak je knusse hoekjes in een groter geheel.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Hoogpolig
tussen je tenen…

advies
Hoe kies ik de grootte
van mijn vloerkleed?

ontdek de
Vloerkleden met
bijzondere vormen
van Desso

inspiratie
Een warm kleed
onder je bureau

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Pvc duurzamer dan je denkt
  Wil je dat jouw vloer behalve mooi en behaaglijk ook duurzaam is en minder belastend voor het milieu? Kies dan voor een vloer van natuurlijke materialen zoals bamboe, jute, kurk, linoleum, natuursteen, sisal of rubber. Of… voor een pvc vloer.
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.
 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP