HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN






















Patroontje hier, patroontje daar. Wist je dat je daarmee de basis legt voor een woonstijl die tijdloos, werelds en sierlijk is? Met Art Deco ligt de wereld letterlijk aan je voeten.

Vloeren en vloerkleden in Art Deco stijl

De wereld aan je voeten met Art Deco!

De wereld aan je voeten met Art Deco!

Wil jij je interieur omtoveren tot een ware Art Deco-oase? Waar begin je dan? En hoe zorg je voor eenheid en rust, terwijl je ook die kenmerkende kracht van deze tijdloze woonstijl doorvoert? Begin bij de basis: je vloer.

Je vloer omtoveren tot een Art Deco-canvas doe je in een handomdraai. Misschien heb je al een vloer met een patroon erin, zoals een visgraat of tegelpatroon in bijvoorbeeld zwart-wit. Zo niet, kies dan voor een vloerkleed met bijvoorbeeld een ruitpatroon waarmee je jouw vloer meteen die karakteristieke Art Deco-uitstraling geeft.

Toch is een geometrisch patroon niet een voorwaarde om Art Deco in je interieur te brengen: ook met een houten- of pvc-vloer kun je de stijl helemaal toepassen. Kies je voor contrasterende kleuren, dan heb je de essentie van Art Deco te pakken. Heb je een donkere vloer, kies dan voor een vloerkleed in een lichtere kleur. Heb je een vloer in een naturel tint of een vloer met betonlook? Ga dan voor een contrasterende kleur die je terug laat komen in de rest van je interieur.

Vanuit die basis kies je de accessoires die de sierlijke sfeer van Art Deco omarmen. Een gouden vloerlamp staat prachtig bij een donkere vloer en ook kun je die kleurstelling verwerken in de rest van je interieur. Zo creëer met de prachtige elementen uit deze wereldse woonstijl eenheid, rust en glamour in huis!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
‘Warm’ marmer
onder je voeten…

Inspiratie
Een wereldse vloer met een patroon om te zoenen

Advies
PVC is natuurgetrouw en sterk

Inspiratie
Serene en schone vloer brengt rust

Inspiratie
Donkere vloeren voor een hotel chique stijl

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Donkere vloeren voor een hotel chique stijl
  In een hotel chique interieur staan donkere kleuren centraal. Hierdoor haal je de luxe sfeer van hotels bij jou in huis. Die donkere kleuren kun je op de muur aanbrengen door los te gaan met verf of behang, maar je mag niet vergeten de vloer ook onder handen te nemen.
 • De wereld aan je voeten met Art Deco!
  Patroontje hier, patroontje daar. Wist je dat je daarmee de basis legt voor een woonstijl die tijdloos, werelds en sierlijk is? Met Art Deco ligt de wereld letterlijk aan je voeten.
 • Mini make-over interieur?
  Wie af en toe iets wil veranderen in zijn interieur zonder meteen de hele basis om te gooien qua vloeren en plafonds, zoekt het in de details. Al gaat dat wel net iets verder dan wat nieuwe accessoires en kussens op de bank.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP