HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Maak van je vloer een heuse eyecatcher door een opvallende vloer te nemen, of juist een aparte afwerking aan de rand. En wil je toch per se een basic vloer, dan kun je met vloerkleden juist wel de aandacht trekken. 

De vloer als statement in je interieur

Van Spaanse tegelvloer tot retro vloerkleed

Van Spaanse tegelvloer tot retro vloerkleed

Met een vloer kun je op verschillende manieren een stijl statement in huis aanbrengen. De vloer is heel bepalend voor een ruimte en dat maakt het dan ook weer gemakkelijk om er een groots effect mee te bereiken. Denk aan een houten of pvc vloer in visgraat of Hongaarse punt motief. Omdat de patronen van deze vloeren naar een punt ‘wijzen’, wordt je aandacht er meteen op gevestigd. En als je zo’n  vloer met een bies in contrasterende kleur (donker bij een lichte vloer en andersom), afwerkt, geeft dat een nog opvallender effect. 

Met uitgesproken tegelpatronen, zoals die van kleurrijke Portugese en Spaanse vloeren, zet je een echte sfeermaker neer. Wanneer je de rest van je interieur dan rustig en licht houdt, komt zo’n vloer nog beter tot z’n recht. Het hoeven overigens geen echte tegels te zijn, want ook in vinyl en pvc bestaan dergelijke tegellooks.
 
En dan zijn er uiteraard nog vloerkleden waarmee je de blits kunt maken. Wie durft het aan om een neon kleed in de woonkamer te leggen? Of een kleed met kleurrijke grafische patronen? Met zowel de vorm als de kleur en het materiaal kunnen vloerkleden goede blikvangers zijn. Rond en zacht met franjes, rechthoekig en hoogpolig in een opvallende kleur of vierkant en van een natuurlijk materiaal als jute. Het is aan jou! Tip: leuk om het vloerkleed in dezelfde kleur te nemen als die fijne fauteuil die je op de rommelmarkt hebt gescoord of dat gekke stoeltje dat een erfstuk is.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

impressie
interfloor
Living Stone collectie

advies
Wat is het verschil
tussen een PVC-vloer
en een vinyl vloer?

inspiratie
JOUW STIJL
BEPAALT DE VLOER

product informatie
Verbind je meubels
met een karpet

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.
 • Koele pastels zijn ‘cool’ met vloeren
  Trends herhalen zich. Zoals wijde pijpen vanzelf weer in de mode komen, is dat ook met interieurdesign. Zo zijn zachte pastels, die in de jaren ‘50 in opkomst waren, en later terugkwamen in het modebeeld in de jaren ‘70, momenteel weer hipper dan hip.
 • Robuuste vloer straalt warmte uit
  Door de juiste vloer te kiezen, maak je van jouw huis een écht chalet! Hout of houtlook geeft een warme sfeer en past goed bij de winter. We inspireren je graag voor de juiste vloerkeuze als jij de chaletstijl in jouw huis wil creëren.  

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP