HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Maak van je vloer een heuse eyecatcher door een opvallende vloer te nemen, of juist een aparte afwerking aan de rand. En wil je toch per se een basic vloer, dan kun je met vloerkleden juist wel de aandacht trekken. 

De vloer als statement in je interieur

Van Spaanse tegelvloer tot retro vloerkleed

Van Spaanse tegelvloer tot retro vloerkleed

Met een vloer kun je op verschillende manieren een stijl statement in huis aanbrengen. De vloer is heel bepalend voor een ruimte en dat maakt het dan ook weer gemakkelijk om er een groots effect mee te bereiken. Denk aan een houten of pvc vloer in visgraat of Hongaarse punt motief. Omdat de patronen van deze vloeren naar een punt ‘wijzen’, wordt je aandacht er meteen op gevestigd. En als je zo’n  vloer met een bies in contrasterende kleur (donker bij een lichte vloer en andersom), afwerkt, geeft dat een nog opvallender effect. 

Met uitgesproken tegelpatronen, zoals die van kleurrijke Portugese en Spaanse vloeren, zet je een echte sfeermaker neer. Wanneer je de rest van je interieur dan rustig en licht houdt, komt zo’n vloer nog beter tot z’n recht. Het hoeven overigens geen echte tegels te zijn, want ook in vinyl en pvc bestaan dergelijke tegellooks.
 
En dan zijn er uiteraard nog vloerkleden waarmee je de blits kunt maken. Wie durft het aan om een neon kleed in de woonkamer te leggen? Of een kleed met kleurrijke grafische patronen? Met zowel de vorm als de kleur en het materiaal kunnen vloerkleden goede blikvangers zijn. Rond en zacht met franjes, rechthoekig en hoogpolig in een opvallende kleur of vierkant en van een natuurlijk materiaal als jute. Het is aan jou! Tip: leuk om het vloerkleed in dezelfde kleur te nemen als die fijne fauteuil die je op de rommelmarkt hebt gescoord of dat gekke stoeltje dat een erfstuk is.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

impressie
interfloor
Living Stone collectie

advies
Wat is het verschil
tussen een PVC-vloer
en een vinyl vloer?

inspiratie
JOUW STIJL
BEPAALT DE VLOER

product informatie
Verbind je meubels
met een karpet

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur op de vloer, dat kan niet missen!
  Bestaan er ‘verkeerde’ kleuren voor op de vloer? Het antwoord is nee, elke kleur kan fantastisch staan. Toch zijn er kleuren die een ruimte net even iets meer laten sprankelen dan andere kleuren. Dat hangt helemaal af van bijvoorbeeld de grootte en de lichtinval. Hoe je de perfecte kleur kiest voor jouw vloer, lees je hier!
 • Inspiratie voor je vloer in 2022
  De nieuwste trends zijn bekend voor 2022! Dat betekent inspiratie opdoen en ‘cherry picken’ wat past bij jouw persoonlijke stijl. Wanneer jouw vloer aan vervanging toe is wil je misschien weten wat hip en trending is voor op de vloer.
 • Een gladde vloer met wat extra’s
  Typisch voor Scandinavisch wonen is de ongedwongen houtlook. De vloer moet dus absoluut glad en hard zijn met houtlook, niet met beton of tegels. Zichtbare noesten hoeven niet per se, maar verlevendigen wel het natuurlijke effect.

DECOKAY BLOGS

 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP