HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Met interieur kun je een hoop ‘sjoemelen’, maar niet met vloeren… Niets is zo bepalend voor jouw complete interieur als de vloer die je kiest. Eenmaal gekozen, is de grond waarop je loopt, bepalend voor jouw stijl. 

Vloer kiezen die past bij je interieur en je huis

De vloer die past bij jouw stijl

De vloer die past bij jouw stijl

Ben jij een fan van licht wonen? Dan hoeft je vloer nog niet meteen wit te zijn. Het contrast met een (iets) donkerder vloer kan juist fenomenaal zijn. Zorg dan wel dat je de hele ‘bovenkant’ licht houdt. Van lichte kleden op de vloer, tot lichte raambekleding en muren. (Kies vooraf je lichte kleurenpalet en kies niet voor alles sneeuwwit uiteraard.)

Een vloer bepaalt jouw stijl. In meer opzichten dan je misschien denkt. Zo heb je robuuste laminaat- of PVC vloeren en strakke ‘gelikte’ betonlook vloeren van pvc of vinyl. Er is wat dat betreft zowel verschil in zichtbare houtnerf, als in het reliëf van het oppervlak, en qua plankbreedte. 

Wie houdt van de wat rommelige vintage stijl, zal eerder vallen op robuuste, brede planken met grove textuur, dan op een strakke, elegante visgraat vloer. 

Over de breedte van planken gesproken, brede - en lange - planken zijn momenteel in trek. Maar je kunt niet  elke stijl forceren in jouw woning. Als je een relatief kleine ruimte hebt en je vult deze met hele brede planken van 26 cm, dan zal je ruimte onbedoeld kleiner lijken. Dat zie je niet met een proefplankje, maar het is zeker iets om rekening mee te houden. De ultieme vloer past bij jouw stijl én bij jouw huis. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Coretec Naturals
Herringbone Collection

ontdek de
Innovatieve vloeren
van Tarkett

inspiratie
JOUW STIJL
BEPAALT DE VLOER

advies
Kan PVC met
vloerverwarming?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur op de vloer, dat kan niet missen!
  Bestaan er ‘verkeerde’ kleuren voor op de vloer? Het antwoord is nee, elke kleur kan fantastisch staan. Toch zijn er kleuren die een ruimte net even iets meer laten sprankelen dan andere kleuren. Dat hangt helemaal af van bijvoorbeeld de grootte en de lichtinval. Hoe je de perfecte kleur kiest voor jouw vloer, lees je hier!
 • Inspiratie voor je vloer in 2022
  De nieuwste trends zijn bekend voor 2022! Dat betekent inspiratie opdoen en ‘cherry picken’ wat past bij jouw persoonlijke stijl. Wanneer jouw vloer aan vervanging toe is wil je misschien weten wat hip en trending is voor op de vloer.
 • Een gladde vloer met wat extra’s
  Typisch voor Scandinavisch wonen is de ongedwongen houtlook. De vloer moet dus absoluut glad en hard zijn met houtlook, niet met beton of tegels. Zichtbare noesten hoeven niet per se, maar verlevendigen wel het natuurlijke effect.

DECOKAY BLOGS

 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP