HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ben jij toe aan vintage in je interieur? Lees voor je begint eerst even deze tips. 

Hoe creëer je een vintage woonstijl

Tips voor een trendy vintage interieur

Tips voor een trendy vintage interieur

1. Begin klein. Vervang 1 item door een vintage of retro variant. 

2. Gebruik natuurlijke materialen voor een trendy vintage look, bamboe, kurk en hout passen hier perfect.
 
3. Kleur!! In deze stijl kan zo veel. Combinaties van kleuren, oranje met bruin. Groen en blauw, zelfs pastels kunnen in een vintage interieur.
Dessins. Het kan niet gek genoeg. De soms haast psychedelische en grafische dessins horen gewoon bij deze look. 

4. Combineer de vintage stijl met een andere stijl als je niet wil overdrijven.

5. Neem de tijd om je spullen te verzamelen, ga naar marktjes, snuffel op vintage webshops en vraag je (oudere) familieleden of je eens op hun rommelzolder mag kijken.

6. Hou je wel van vintage, maar heb je geen zin om nieuwe spullen aan te schaffen? Zoek het dan in bloemen en planten. Met wat cactussen, droogbloemen of sanseveria’s kom je ook al een heel eind. 4

7. Zorg goed voor vintage, dan behoudt het zijn waarde.

8. Kijk naar het materiaal waarvan het gemaakt is. Stof kun je vaak niet zomaar in de wasmachine gooien. Overleg met de stomerij. Voor leer gebruik je een ledervet van goede kwaliteit. Behandel het leer een paar keer per jaar, als je ziet dat het droog wordt. Als er scheuren ontstaan, ben je eigenlijk al te laat. 

9. Hou je wel van de stijl, maar heb je voorkeur voor moderne materialen en uitvoeringen? Ga dan voor retro. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
gordijnen collectie
van A House of Happiness

advies
Wat betekent
’in de dag’ montage?

ontdek de
raamdecoratie collectie van
Decokay Design

inspiratie
Raamdecoratie in kleur,
durf jij het aan?

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Natuur en rust in één 
  Welke raambekleding past in een natuurlijk interieur? Van bamboe jaloezie tot linnen(look) gordijn, mix en match natuurlijke materialen en kleuren. Zo blijft het in balans. Laat je inspireren door het buitenleven aan de andere kant van je raampartijen!
 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP