HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Iedere klusser zal het beamen; de leukste klusjes doe je buiten als de zon schijnt. Maar diezelfde zon, is tevens één van de grote oorzaken dat je staat te klussen… Verf en zon gaan namelijk niet zo goed samen. Net zoals zonlicht en je interieur trouwens...

Verkleuringen in je huis stoppen met raambekleding.

Klussen in de zon is genieten

Klussen in de zon is genieten

Heerlijk ontspannen lig je lekker in je tuin te genieten van de voorjaarszon. Maar dan zie je die kozijnen… helemaal droog en de barsten erin… Je probeert je ogen weer te sluiten, maar als ze weer afdwalen door de weelderige tuin, zie je die schutting. Die mag ook wel weer eens een likje verf hebben. En dan is het kwaad geschied… Je hebt de kluskriebels weer te pakken.

Toch is het beter om eerst nog even zelf te genieten, want in de felle, brandende zon kun je beter niet gaan schilderen. Bij temperaturen boven de 25℃ droogt de verf te snel op, en krijg je scheuren en blaasjes. Maar je kunt natuurlijk wel alvast het voorwerk doen. Bekijk al je bestaande houtwerk zoals kozijnen, en ga op zoek naar kleine scheurtjes en barsten. Dit is een teken dat de bestaande verflaag niet meer dekkend is, waardoor vocht het hout kan binnendringen, met alle gevolgen vandien. 

Je mijmert toch liever over het gezellig maken van je buitenplek. Heerlijke draperieën boven de luie loungebank. Gekleurde kussentjes, bakken met kaarsen. En laat je gewoon verleiden tot een fleurig buitenkleed, van kunststof weliswaar, want dan heb je geen stress als het begint te regenen. Zo neem je binnen een beetje mee naar buiten. Over binnen gesproken... Fel zonlicht dat je woonkamer in schijnt, kan ook schadelijk zijn voor de stof van je bank en bijvoorbeeld gordijnen. Met goede raambekleding binnen, is dat probleem voor een groot deel opgelost. Snel weer naar buiten!

Misschien is dit ook de ideale tijd om die veranda te bouwen met overkapping, zodat je de nodige beschutting kunt opzoeken als het weer zo’n hete zomer wordt. De echte klusser is nooit klaar… Er wacht altijd wel weer een nieuw project. Eerst nog maar even van de zon genieten en de zonnestralen binnen zoveel mogelijk weren om verkleuringen van mijn interieur tegen te gaan. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
In weer en wind...
naar buiten!

inspiratie
Multifunctionele tuin
voor elk moment
van de dag

advies
Buiten schilderen
in de zon

ontdek de
inbetween gordijnen
bij decokay

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Grijs is here to stay!
  Grijs is terug van weggeweest! De kleur die ook wel gezien wordt als ultieme basiskleur voor je interieur, is weer helemaal hot! En dat is goed te begrijpen: je kunt er niet alleen allerlei kleuren mee combineren, het zorgt ook nog eens voor rust en geeft een chique uitstraling. Ga je juist voor een wat ruigere look, dan biedt grijs je genoeg mogelijkheden om je interieur helemaal naar jouw smaak te in te richten. Hoe je dat doet, lees je hier.
 • Subtiele pastels passen overal
  Pastels zijn een verrassende aanvulling op veel interieurs. Van klassiek tot modern. Doordat ze van nature subtiel zijn, passen ze zich makkelijk aan aan de rest van je huis. Ze houden je inrichting vooral licht en luchtig. In zomer én winter.
 • Knus in zomer én winter
  Een knus huis wil je natuurlijk het gehele jaar. Want ook op een zomerse regendag verlang je naar warmte en gezelligheid. Hoe zorg je ervoor dat het licht en ruimtelijk blijft en tegelijkertijd warm en sfeervol? Hout, kleurgebruik en aankleding zijn de toverwoorden.

DECOKAY BLOGS

 • Pastel in huis? Niet zoetsappig, wel zacht!
  Als je aan pastels denkt, schiet je misschien net als ik terug in de jaren ‘70. Ik herinner me nog mijn eerste skivakantie, waarin mijn zongebruinde hoofd uitstak boven een zoet gestreepte pastelkleurige trui met banen roze, lichtblauw, mintgroen en citroengeel. In mijn verdediging; daar liep iedereen toen mee...
 • Knus met Noorse invloeden
  Met de juiste kleuren, materialen en meubels geef je warmte aan je interieur. En dat is fijn wanneer het buiten weer wat kouder wordt. Laat je inspireren door ‘knussigheid’ en ‘coziness’ wanneer de ‘r’ weer in de maand zit. Laten we een voorbeeld nemen aan de Noren. Zij weten door de lange wintermaanden in hun land als geen ander hoe belangrijk dat is! Kos noemen ze het!
 • Muren met kleur creëren warmte
  Toen wij ons huis kochten, zat de keuken aan de tuinkant. Het was voor ons een ‘no-brainer’: die moest naar de straatkant en een echte leefkeuken worden. Door die enorme verbouwing vielen wat gaten in ons budget, dus over de muren en de vloer hebben we op dat moment niet echt meer nagedacht. Tot nu…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP