HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Als je ook een zolder hebt die al jaren ‘ongebruikt’ als rommelhok fungeert, dan is nu het moment om aan de slag te gaan voor een metamorfose tot speelhoek of werkplek.

Speelzolder inrichten, dit zijn trends en tips voor vloer en muur

Pimp je zolder!

Pimp je zolder!

Wil jij ook je zolder omtoveren tot een plek waar je heerlijk kunt toeven? Met een paar slimme trucs maak je er een fantastische leeszolder van, of een ruimte waar je muziek kunt maken, kunt werken, of waar de kinderen gewoon lekker kunnen spelen. 

Als je eenmaal het probleem hebt opgelost dat de mussen van het dak vallen in de zomer op zolder, door wat goede isolatie en een paar slimme trucs toe te passen, kun je aan de slag met mooi maken. Een aantal van die trucs is trouwens ook heel fraai. Denk bijvoorbeeld aan warmtewerende duettes (eventueel met een aluminium laag ertussen). Of verduisterende rolgordijnen en jaloezieën. Lekker ook dat die tegenwoordig allemaal elektrisch bediend kunnen worden...

Maar een paar grote ingrepen geven maximaal resultaat. Zo kun je met een scheidingswand ineens twee ruimtes creëren, en die je helemaal naar eigen smaak kan inrichten. Ieder kan zijn - of haar - eigen wandafwerking kiezen. Wil jij een lekker fleurig behangetje met bloemen, maar hij een strakke grijze wand? Geen probleem; je hebt nu twee ruimtes om geheel naar eigen smaak in te richten. Schuine wanden kun je trouwens ook prima behangen!

Ook gezien in de woonbladen; een boekenkast voor de schuine wand. Zie je het al voor je; in een lekkere lounge stoel ontspannen met een goed boek, lekker hoogpolig kleed op de grond erbij, en je even helemaal terugtrekken uit het rumoer. Een welverdiend momentje voor jezelf.

Alhoewel… als de tweede ruimte nu juist de kinderspeelhoek wordt, dan zal het met de rust gauw gedaan zijn natuurlijk. Maar de zolder leent zich ook daar juist heel goed voor. Je hebt tenslotte balken, waar je een grote ronde schommel aan kan hangen, of touwen om in te klimmen. Tapijt op de grond natuurlijk, want dat is lekker zacht om op te kunnen stoeien. 

En leg je dan ook nog wat matrassen op de grond, met kussens in precies de kleur van de muren, dan heb je eenheid. De leukste projecten zijn die met veel resultaat. De zolder helemaal inrichten is typisch zo’n dankbare klus. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
A House of Happiness:
‘groene’ gordijnen op maat

blog
Apenkooien in de
hanenbalken op
de rommelzolder

advies
Een betere akoestiek
dankzij tapijt

ontdek de
Beverly collectie
van interfloor

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Grijs is here to stay!
  Grijs is terug van weggeweest! De kleur die ook wel gezien wordt als ultieme basiskleur voor je interieur, is weer helemaal hot! En dat is goed te begrijpen: je kunt er niet alleen allerlei kleuren mee combineren, het zorgt ook nog eens voor rust en geeft een chique uitstraling. Ga je juist voor een wat ruigere look, dan biedt grijs je genoeg mogelijkheden om je interieur helemaal naar jouw smaak te in te richten. Hoe je dat doet, lees je hier.
 • Subtiele pastels passen overal
  Pastels zijn een verrassende aanvulling op veel interieurs. Van klassiek tot modern. Doordat ze van nature subtiel zijn, passen ze zich makkelijk aan aan de rest van je huis. Ze houden je inrichting vooral licht en luchtig. In zomer én winter.
 • Knus in zomer én winter
  Een knus huis wil je natuurlijk het gehele jaar. Want ook op een zomerse regendag verlang je naar warmte en gezelligheid. Hoe zorg je ervoor dat het licht en ruimtelijk blijft en tegelijkertijd warm en sfeervol? Hout, kleurgebruik en aankleding zijn de toverwoorden.

DECOKAY BLOGS

 • Pastel in huis? Niet zoetsappig, wel zacht!
  Als je aan pastels denkt, schiet je misschien net als ik terug in de jaren ‘70. Ik herinner me nog mijn eerste skivakantie, waarin mijn zongebruinde hoofd uitstak boven een zoet gestreepte pastelkleurige trui met banen roze, lichtblauw, mintgroen en citroengeel. In mijn verdediging; daar liep iedereen toen mee...
 • Knus met Noorse invloeden
  Met de juiste kleuren, materialen en meubels geef je warmte aan je interieur. En dat is fijn wanneer het buiten weer wat kouder wordt. Laat je inspireren door ‘knussigheid’ en ‘coziness’ wanneer de ‘r’ weer in de maand zit. Laten we een voorbeeld nemen aan de Noren. Zij weten door de lange wintermaanden in hun land als geen ander hoe belangrijk dat is! Kos noemen ze het!
 • Muren met kleur creëren warmte
  Toen wij ons huis kochten, zat de keuken aan de tuinkant. Het was voor ons een ‘no-brainer’: die moest naar de straatkant en een echte leefkeuken worden. Door die enorme verbouwing vielen wat gaten in ons budget, dus over de muren en de vloer hebben we op dat moment niet echt meer nagedacht. Tot nu…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP