HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een mooie basis voor je interieur begint bij de vloer. Het veranderen van de vloer is een klus waar je niet elk jaar op zit te wachten, dus als je het doet, doe het dan goed en vooral ook duurzaam. Kies een vloertype waar je de komende jaren niet op uitgekeken raakt maar dat wel voldoet aan jouw wensen en past bij jouw stijl. Is jouw vloer aan de beurt om aangepakt te worden? Lees dan de trends voor 2021.

XL-trends in vloeren voor het woonjaar 2021

Vloertrend voor 2021: extra large!

Vloertrend voor 2021: extra large!

Hout is nog steeds een populaire vloerbedekker. Of dat nou in de natuurlijk, pvc of laminaat variant is. Ook is het keramisch parket van tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden. Als je op zoek bent naar een houtlook vloer die onderhoudsarm en krasvast is, dan is pvc een fijne vloersoort voor jou. Er is een ruime keuze in het dessin en de manier waarop je het legt, bijvoorbeeld de nog steeds populaire visgraat of iets minder bekende Hongaarse punt. 

Hou je van strak? Een gietvloerlook of betonlook vloer past bij een industriële en moderne uitstraling. Deze combineer je voor een comfortabel en warm effect met een mooi vloerkleed. Vloerkleden van  natuurlijke materialen zoals jute, bamboe, kokos, wol of katoen maken een strakke vloer minder kil maar voegen de juiste hoeveelheid sfeer en warmte toe. 

Ook de zogenaamde portugese tegeltjes doen het nog altijd goed. Vooral in kleinere ruimtes, zoals een hal of toilet, waar deze vrolijke tegels niet te snel als te druk ogen. Kies gerust voor een vinyl met deze unieke print of een pvc-variant.

De vloertrend voor 2021 zit misschien wel in de grootte. De XXL ‘pvc tegel’ in marmer of matte variant behoren tot de toppers. Het grote voordeel van extra large tegels is dat ze de ruimte mooie grote en strakke lijnen geven. En vaak een ruimtelijk effect hebben. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ondek de
Laminaat collecties
van Decokay Design

ontdek
Coretec vloer collectie
bij Decokay

advies
Wat is
PVC vinyl?

inspiratie
Een wereldse vloer met
een patroon om te zoenen

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Pvc duurzamer dan je denkt
  Wil je dat jouw vloer behalve mooi en behaaglijk ook duurzaam is en minder belastend voor het milieu? Kies dan voor een vloer van natuurlijke materialen zoals bamboe, jute, kurk, linoleum, natuursteen, sisal of rubber. Of… voor een pvc vloer.
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.
 • Dé kleur voor op de vloer? Go grey!
  Grijs is dé kleur voor een perfecte vloer. Waarom? Omdat je grijs prima kunt combineren met andere kleuren in je interieur, en je hem in elk materiaal, print en dessin kunt kiezen.  Bovendien is deze kleur warmer dan een witte vloer.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP