STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Bij een nieuwe inrichting hoort nieuwe raambekleding. Maar het mooie van de tegenwoordige raambekleding is dat je hele interieur een upgrade krijgt als je ze plaatst. Het kan - maar je hóeft dus niet voor een complete verbouwing te gaan.

De trends bij raamdecoratie en gordijnen in je interieur

Ramen decoreren je woning

Ramen decoreren je woning

Als er iets gemakkelijk te vervangen is zonder zaagsel, verf aan je kleren of rommel, dan is het wel raambekleding. En laten we eerlijk zijn; niet iedereen doet elke twee jaar een volledige interieur upgrade. Maar… die gordijnen hangen er waarschijnlijk al een beste tijd. Zo gaat dat vaak met iets dat je ooit mooi vond.

Smaken veranderen echter, net als trends. Niet dat je overal altijd blind achteraan moet lopen, maar de ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie staan in verhouding als VHS tot streaming video...

Denk dan ook meteen groots! Zo kun je tegenwoordig je hele huis voorzien van elektrisch bedienbare raambekleding. Met een app zet je alles open of dicht. Daarover gesproken; ga jij voor een alles-in-één oplossing, of voor twee lagen? Traditioneel was het vitrage of jaloezieën met overgordijnen. Dat kan nog steeds, maar als je de nieuwe mogelijkheden ziet, wordt het nog een spannende keuze…

Moderne woonstijlen houden van strakke duo rolgordijnen, plissés of duettes (die laatste voelen zich trouwens bijna overal thuis). Bohemian of etnische interieurs krijgen een complete upgrade met shutters. En zacht golvende gordijnen… Tsja, die behouden hun charme tot in het einde der dagen… Semi transparante inbetweens combineer je met stoere overgordijnen. (Met ook hier allerlei nieuwe snufjes als ‘afwasbaar, brandveilig, akoestisch, 100% duurzaam, isolerend… You name it!)

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

blog
Raambekleding
als functionele
sfeermaker
in huis

inspiratie
Raamdecoratie in kleur,
durf jij het aan?

Ontdek
Magneetframe voor
raambekleding
zonder boren

Inspiratie
De omlijsting van je raambekleding

advies
Heeft raambekleding
invloed op mijn
energieverbruik?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.
 • Ramen decoreren je woning
  Bij een nieuwe inrichting hoort nieuwe raambekleding. Maar het mooie van de tegenwoordige raambekleding is dat je hele interieur een upgrade krijgt als je ze plaatst. Het kan - maar je hóeft dus niet voor een complete verbouwing te gaan.

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Rustic Rosé: dé woonkleur 2022 van Decokay
  Ben jij er al uit welke nieuwe trendkleur je gaat gebruiken in je interieur? Interieur styliste Anne van Opmeer vertelt over de kleur van het jaar 2022 van Decokay: Rustic Rosé.
 • Interieur ‘fouten’ ken jij ze al?
  Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de indeling van je interieur en waar moet je op letten? Koop je alles nieuw, ook de meubels? Dan heb je de vrije hand. Zo niet, dan werk je om de bestaande items heen met deze richtlijnen.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP