HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Ook zo’n zin in een ander kleurtje? Pas de kleurentrends van dit jaar toe in je slaapkamer, keuken, hal of woonkamer. Met muurverf en accessoires kom je al een heel eind. Zo verander je de sfeer in huis zonder ingrijpende verbouwing. 

Wat zijn trendkleuren 2021 voor slaapkamer en woonkamer

Pas kleurentrends toe in je huis

Pas kleurentrends toe in je huis

Maak van je slaapkamer een ultieme rustgevende plek door de juiste tinten te gebruiken. Wat dacht je van een mix van neutrale kleuren op de wanden. Je kunt hiervoor de kleur van het jaar ‘Brave Ground’ van Flexa als uitgangspunt nemen. Combineer dat met twee andere, bijpassende neutralen zoals grijze en bruine tinten. Om nog meer in deze relaxmodus te komen vervang je het dekbedovertrek in zo’n zelfde tint. Alvast welkom in dromenland!

Een gouwe ouwe kleurtrend is zwart met wit. Tijdloos, strak, maar helaas ook snel kil en clean. Toch kun je dat gemakkelijk omzeilen. Gebruik bijvoorbeeld een warme, witte tint voor de wanden en voeg natuurlijke materialen zoals hout toe in je meubels en accessoires. En een lekker wollen vloerkleed in een zwart-wit motief geeft warmte en zachtheid aan je interieur. Dat bereik je tevens met andere zachte stoffen, dus warme plaids en aaibare kussens met leuke franjes. En zet eens een weelderige plant in een mooie witte aardewerk pot. Je zult zien dat de boel ervan opvrolijkt. Zwart-wit kan heel goed in je woonkamer, maar ook in de hal, badkamer of het toilet.

Wil je graag een serene en rustgevende sfeer in huis die warm is en makkelijk te combineren met allerhande accessoires? Dan is de groene kleurtrend een fijne optie. Groen mag op de wanden maar ook in je meubels terugkomen. Met mosgroen en olijfgroen geef je diepte aan je interieur. Een echte urban jungle vibe krijg je door toevoeging van planten en natuurlijke materialen. Een houten krukje, plantenhanger van touw, sisal kleed en rotan hangstoel bijvoorbeeld. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

ontdek de
Waterfront behang
collectie van Eijffinger

inspiratie
Vloeren: de
keuzeis reuze

ontdek de
exclusieve en
moderne stoffen
van Holland Haag

advies
Een behangcirkel -
hoe te maken?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Het voorjaar, dat voel je gewoon kriebelen
  Zodra die eerste zonnestralen de koude aarde opwarmen, springt ons hart open; de zon schijnt, naar buiten! En dan 'moet' er ook ineens veel… Buitenschilderwerk, het is een last voor ons, maar echt een lust voor het hout. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP