HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De nieuwste kleurentrends bieden voor elke smaak wat wils. Van natuurlijke tinten tot pastels, groen, donkerblauw, grijs en zwart. Daar kun je met je raambekleding natuurlijk niet in achterblijven.  En wist je dat je je raambekleding ook 'smart' kunt kopen?

Smart Home en slimme raambekleding op afstand bedienen

Trendy kleuren voor je ramen

Trendy kleuren voor je ramen

Uit de kleurentrends komen onder meer de zachte, neutrale en natuurlijke tinten duidelijk naar voren. Dat zie je terug in raambekleding. Trendy zijn lange gordijnen van natuurlijke materialen in grijze, pastel, aarde- en neutrale kleuren. Het mag best semi-transparant of lichtdoorlatend zijn, want in de donkere dagen hunkeren we wel naar wat licht.
 
Anderzijds zijn donkerblauw, zwart en goud helemaal van nu. De luxe, uitgesproken tegenhangers van de lichtere trend dus. Die trendkleuren zijn prachtig te combineren met velours gordijnen maar bijvoorbeeld ook met houten jaloezieën in een donkere tint. Bijkomend voordeel is dat die lekker dikke, velours gordijnen bijdragen aan de duurzaamheid. Je houdt er de kou immers mee buiten de deur. 

Slimme raambekleding is nog zo’n fijne trend. Het bestond al en we gaan de op afstand en via je smartphone of stem bedienbare raamdecoratie nu nog vaker zien. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Creëer je eigen Smart
Home met PowerView®

meer over
Luxaflex
Silhouette® Shades

blog
Gemak dient
de… raambekleding

ontdek de
raamdecoratie collectie van
Decokay Design

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay
MAAK EEN AFSPRAAK OF KOM LANGS IN DE WINKEL

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Ronde vormen en hoekige ramen
  Ronde vormen brengen verzachting aan in een interieur. Veel harde, hoekige, rechte vormen geven al snel een zakelijk, wat afstandelijk voorkomen. Interessant. Zo kun je dus spelen met vorm om je huis gezelliger te maken.
 • Betonlook in huis? Welke raambekleding past?
  Je hebt een stoere betonlook vloer, maar nu wil je nog passende raambekleding. Er is veel keus: gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën? De raambekleding die jij kiest, maakt of breekt je interieur.
 • Raamdecoratie met een beetje extra
  Aardse kleuren zijn niet meer weg te denken uit de interieurtrends, maar het kan even slikken zijn om modderkleurige gordijnen op te hangen. Toch kun je met deze aardse kleuren zorgen voor gezelligheid en warmte in huis. Hoe ga je voor sfeer en kleur, en houd je de balans in alle kleuren in je natuurlijke interieur?

DECOKAY BLOGS

 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP