HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.

Interieur trends 2022 met verf of behang op de muur

Wat komt er op de muur in ‘22?

Wat komt er op de muur in ‘22?

De trends voor het jaar 2022 qua kleur zijn natuurlijke tinten zoals beige, taupe, mosgroen en zachte pastels. Het zijn typische kleuren van Engelse cottages, waardoor de term cottagecore steeds vaker valt. Een paar mooie droogboeketten erbij en de scene is compleet, of misschien behang met wuivend riet… Nostalgie voert de boventoon.

Ga jij voor verf op de muur? Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop in 2022. Geen standaard muurverf, maar een gepleisterd effect met natuurlijke kalkverf bijvoorbeeld.

Liever behang? Anders dan in de 70’s behangen we nu niet ons hele huis, maar gaan voor één centerpiece wand. Dat kan een wandvullend schilderij of foto zijn, maar ook ruiten, strepen en dessins zijn weer hip. Overdaad mag daarbij best. Zo zie je veel goud en zilver verwerkt in behangcollecties. En natuurlijk willen we ook duurzaam behang. Vliesbehang is daarvan een goed voorbeeld.

De natuur wordt omarmd. Dat betekent veel planten en bloemen, óók op de muur. Motieven van wild woekerende planten en weelderige bloemen zijn nog steeds in trek, ook in zwart wit uitvoering. Wat je erg veel ziet in nieuwe collecties is (semi) wandbekleding. Behang met reliëf dus. Gras, riet, geweven stof, behang krijgt een sterkere ‘voel factor’.

Al zin om een wandje aan te pakken? Decokay heeft de nieuwste collecties behangboeken van 2022 al binnen!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
kalkverf
van wijzonol

advies
Hoe behang je
een schuine wand?

inspiratie
Effen behang saai?
Echt niet!

inspiratie
Terug in de tijd
met ‘natuurverf’

ontdek de
Classico krijtverf
van Pure & Original

blog
Wanden omarmen je
in een Cosy cottage

Inspiratie
Natuurlijke kleuren in je interieur, durf jij het aan?

inspiratie
HIP & TRENDY BEHANG

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Kleur kiezen in je interieur moeilijk? Zo kies je wat bij jouw huis past!
  De juiste kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je je helemaal zen voelt. Dat wil jij toch ook? Maar hoe weet je welke kleuren perfect passen in jouw huis? Lees hoe je de ideale kleuren kiest die jouw huis tot leven brengen, en welke kleuren je maar beter voorbij kunt lopen.
 • Wat komt er op de muur in ‘22?
  Wat zijn de verf- en behang trends voor op de muur het komende jaar? Behang is weer gewild. Muren hoeven niet langer als witte muurbloempjes op de achtergrond, maar mogen weer tot de verbeelding spreken.
 • Scandinavisch wonen - wat komt er op de muur?
  Een Scandinavisch interieur mag niet te druk worden. Het moet licht blijven, maar wat er ook gebeurt, het mag óók niet te steriel worden. Je wilt dus in ieder geval niet alle wanden wit verven...

DECOKAY BLOGS

 • Van formica keukenkastjes tot rustieke kitchenette
  Ik dacht altijd dat je fineer niet kon schilderen. Tot ik over verf ging schrijven. Met de lakverf van tegenwoordig kun je bijna alles schilderen, de truc zit hem in de primer. En gek genoeg, wél lichtjes opschuren dus…
 • Zilt zeezicht om bij weg te dromen…
  Gewoon, simpel behang, met een zichzelf-herhalend patroon, is er amper meer bij tegenwoordig. Het is er nog wel, maar het zijn indrukwekkende ontwerpen met weinig herhaling. Lichtreflectie, structuur en glans geven extra dimensies. Maar het kan ook helemaal zonder repetitie: een ode aan de mural.
 • Muur en deuren dezelfde kleur - wow!
  De wet van houdbaarheid dicteert dat als je de muren een nieuw likje verf moeten, de deuren en kozijnen rap volgen… Dus maak je borst (en kwast) dan maar vast nat voor wat schilderwerk. Maar wat nou als je van de nood een deugd maakt?

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP