HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Voor veel designers is het moment dat ‘de kleur van het jaar’ bekend wordt gemaakt, een belangrijk moment. En nu is het dan zover… Alleen was de verrassing groot toen Sigma voor 2021 niet één kleur; Transcend presenteerde, maar ook drie kleurpaletten!

Interieurkleur Transcend toepassen in huis

Sigma kleur van 2021: Transcend, een warm beige

Sigma kleur van 2021: Transcend, een warm beige

De kleur van het jaar 2021 van Sigma is een warm beige met een zweem rood, met de klinkende naam Transcend. De grijstinten en de betonlook die jarenlang veel interieurs domineerden, maakten langzaam maar zeker plaats voor natuurlijk bruin, en dat zie je terug in deze kleur. 

Hij wordt echter opvallend genoeg gepresenteerd met twee steunkleuren, en dat in drie tot de verbeelding sprekende varianten: Be Well, Be True en Be wild. 

Bij alle kleurcombinaties staat het principe van rust en geborgenheid voorop. Kleur is heel bepalend voor je interieur. Dus ook als je felle, expressieve kleuren wil gebruiken, moeten deze een rustige tegenhanger hebben. Daarom zijn de paletten zo fijn. Mensen met verstand van zaken (PPG kleurexperts) hebben er al voor je over nagedacht, dus je kunt je nooit een buil vallen.

Be Well: Transcend - Light Cherry Parade - Misty Aqua 
In perfecte stilte naar binnen gekeerd, in harmonieuze balans, dat spreekt uit deze kleurcombinatie. Soms zijn de dingen simpel; met een leeg hoofd, en een fris gemoed, begin je de dag goed.

Be True: Transcend - Enchanting Eggplant - Boulder Lichen
Echtheid, warmte, samenzijn, dit palet spreekt duidelijk een nostalgische gevoel aan. Het zoeken van verbinding, met de natuur en met elkaar. Dat is thuiskomen en de drukte van de dag van je af laten glijden.

Be Wild: Transcend - Sky Palace - Diving Trip  
Heb jij wel een beetje lef? Dan vind je jouw kleurenpalet waarschijnlijk eerder in deze ‘Wilde’ combinatie. Een prachtige aquablauw, naast een violetblauw… Dat moet je durven. Maar de Transcend haalt ze naar elkaar toe.

De kleurexperts van Sigma geven daarbovenop nog eens een zeer waardevolle tip, namelijk om het 60-30-10 principe toe te passen. Dat geldt ook gewoon als je kiest voor meerdere kleuren. Het gaat dan vooral om de mate van verzadiging. Pas je dit principe toe, dan oogt het meteen heel professioneel.

impressie
Sigma kleur 2021

ontdek de
Sigma Perfect Matt:
geen strepen, geen stress!

advies
Sigma Kleur van
het Jaar 2021: Transcend

blog
Sigma: niet één kleur,
maar een heel palet!

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Muur én vloer als blikvanger
  Je vloer als 'centerpiece' in huis, of je muur helemaal de 'bling' maken? Waarom niet gewoon allebei? Als je alles op elkaar afstemt, breng je eenheid en rust in je interieur waar ruimte is voor meer blikvangers dan alleen je vloer.
 • Sprookjes op de wand
  Babykamer behang is uit de kinderschoenen gegroeid. Het is er van jungle dessin tot het populaire roze of blauw, en van konijnen tot bergen en sterren - en tot de maan en terug...
 • ‘Stijlfoutjes’ op de muur
  Styling fouten op de muur, wat zijn dat? Van verf en behang, tot leuke snuisterijen aan de wand, je kúnt ook verkeerd gaan in je enthousiasme er wat moois van te maken in je nieuwe inrichting.

DECOKAY BLOGS

 • Hard beton match je met zachte materialen
  Beton -  of betonlook - is een bijna onmisbaar element in een trendy interieur. Dit ruwe materiaal is niet-voor-niets een immens populaire toevoeging in huis. Beton ziet er stoer uit, maar oogt tegelijkertijd ook warm door de ruwe textuur. 
 • De muur als centerpiece
  De muur als centerpiece, hoe breng je één of meerdere wanden tot leven als blikvanger in je interieur? Doe je dat met dessins, met kleur, of met materialen, en op welke plek in huis pas je dit het beste toe? Het is een beetje van alles.
 • Mooi, mooier, mooist: wat zijn de ideale kleuren voor jouw slaapkamer?
  Blauw, wit of toch taupe en grijs? De ideale kleuren kiezen voor de slaapkamer bezorgde me nogal wat slapeloze nachten. Tijd dus om eens op onderzoek te gaan naar de kleuren die onze slaapkamer konden omtoveren tot de mooiste plek in huis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP