STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Herken je dit? Je restylet je hele huis, en koopt dan na alle inspanningen een paar mooie kleden, maar op de één of andere manier is het niet ‘af’ zoals je voor ogen had. Hoe kan dit?

Stylen van een vloerkleed in je interieur

Do’s en dont’s vloerkleden

Do’s en dont’s vloerkleden

Het is een veelgehoorde vraag bij de vakhandel: ‘hoe groot moet het kleed zijn?’ De meeste standaard kleden hebben standaard maten. Pas wanneer deze niet blijken te passen ontstaat er een nieuwe zoekvraag: een kleed op maat. Want niemand heeft een standaard huis, en standaard maten banken of tafels bestaan ook niet.

Gelukkig niet. Je bent tenslotte vrij om de meubels te kopen die jij mooi vindt en die bij jouw stijl en huis passen. Maar er zijn wel wat styling do’s en dont’s als je er echt serieus induikt, en je graag net zo’n huis als uit de woonbladen wil.

Wist je bijvoorbeeld dat de meubels en kleden in een huis idealiter qua grootte in verhouding staan tot de grootte van de kamer? Of dat een ronde tafel beter past bij een hoekig kleed, en vice versa? Het zijn dat soort kleine trucs en weetjes die stylisten fervent gebruiken.

Ook een minder bekende: het kleed bij de zithoek moet de gehele zitruimte bedekken. De voorste poten van de bank moeten er dus net op staan, en eventuele losse stoelen vallen er helemaal binnen.

Als je het zo bekijkt, heb je het misschien al die jaren wel ‘fout’ gedaan. Als gezegd, er is geen fout als jij het mooi vindt natuurlijk. Maar met een vloerkleed op maat maak je de ruimte echt gestileerd af in meerdere opzichten. Met een vloerkleed verbind je, én scheid je zithoeken binnen één ruimte. Deze moeten dus altijd precies passen in jouw indeling. Er is tegenwoordig voor ieder wat wils: rechthoekige, vierkante, ronde en organische vormen zijn ook een optie.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

meer over
Vloerkleden
bij Decokay

inspiratie
Licht in je interieur
met een licht vloerkleed

Advies
Hoe kies ik de grootte
van mijn vloerkleed?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • Hippe vloerkleden voor een make-over van je interieur
  Nog niet toe aan een nieuwe vloer, maar kan je interieur wel een make-over gebruiken? Heb je wel eens aan een vloerkleed gedacht? Stoer, klassiek, modern of romantisch? Met kleden kun je eindeloos variëren. Voor welke sfeer ga jij?
 • Zacht kruipen voor kleine knietjes
  Welke vloer in de babykamer? Aan het soort vloerbedekking in de babykamer wordt een aantal unieke voorwaarden gesteld. Praktisch, én prettig om precies te zijn.

DECOKAY BLOGS

 • Je vloer in de spotlight
  Een vloer is zoveel meer dan alleen wat er onder je voeten ligt. Het is de basis voor je interieur en van jouw leven in huis. De basis voor thuis begint met het kiezen van de perfecte vloer.
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP