STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


‘Personality goes a long way’ is een uitspraak die zeker opgaat voor interieur design. Een persoonlijke noot doet wonderen. Voorkom de veelgemaakte fout van de eenheidsworst of het showroom effect, en ga voor jouw eigen stijl! Maar waar kun je in elk geval op letten als het gaat om je interieur?

Tips voor het stylen van je interieur

Maak deze stylingfouten in je interieur niet!

Maak deze stylingfouten in je interieur niet!

Voer geen enkel idee over de top door. Als je de kleuren eenmaal gekozen hebt, is het geen ‘KLEURslijf’ maar een richtlijn. Geef daarom altijd een persoonlijke touch. Sommige stijlfouten liggen aardig voor de hand: een bloemetjesbehang met een bloemetjes gordijn… tja, we snappen allemaal wel dat dat misschien niet zo lekker matcht. Maar welke - minder voor de hand liggende - dingen zien we over het hoofd als het gaat om ons interieur?

Snuisterijen, accessoires en kunst, werken vooral goed als:
- het er geen dertien-in-een-dozijn zijn;
- het er niet teveel zijn;
- als elk (liefst uniek) accessoire de ruimte krijgt;
- als accessoires qua stijl en materiaal aansluiten op de woonstijl.

Licht geeft lucht:
Verlichting moet zowel functioneel zijn waar je het nodig hebt, als sfeer verschaffen. Goede verlichting in huis vult elkaar aan, en past naadloos bij jouw gekozen stijl qua materiaal, kleur en vorm. Vergeet daarbij het natuurlijke licht én de raambekleding niet!

Opruimen geblazen:
Creëer ruimte voor je nieuwe interieur. Teveel spullen is de eerstgenoemde reden van stylisten waarom een stijl niet goed uit de verf komt. Al die leuke snuisterijen winkels tegenwoordig helpen ons ook niet. Ook onze emotionele hechting aan spullen zit ons onbedoeld vaker in de weg dan we denken. Opruimgoeroe Marie Kondo wijdde aan ‘ontspullen’ een serie op TV (nu op Netflix!) en een boek. Het loont de moeite je hier eens in te verdiepen als je denkt dat rommel jouw probleem is. Vergeet ook de bedrading van al je apparatuur niet weg te werken.

Lekker lopen en leven:
Tot slot… De indeling. Dit zijn nu juist die belangrijke, laatste finesse kneepjes; creëer balans en maak knusse hoekjes die in de ruimte op zichzelf lijken te staan, en toch samenhangen. Dat is een kunst die iedereen zich meester kan maken. Regel één: zet niet alles strak tegen de wand aan. Zet een tafel eens dwars, of een bank midden in de ruimte. Oók (juist!) kleine kamers zijn hiermee gebaat. Met kleden op de grond leg je de verbinding tussen zitruimtes.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Impressie
Zachte lichtfilters

inspiratie
Een warm,
en opgeruimd welkom

Blog
Cosi-gordijnen voor rust
en gezelligheid in huis

Advies
Hoe combineer ik
glas-in-lood ramen
met raambekleding?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.
 • Ramen decoreren je woning
  Bij een nieuwe inrichting hoort nieuwe raambekleding. Maar het mooie van de tegenwoordige raambekleding is dat je hele interieur een upgrade krijgt als je ze plaatst. Het kan - maar je hóeft dus niet voor een complete verbouwing te gaan.

DECOKAY BLOGS

 • Geef kleur aan iemands leven!
  Ken jij iemand die wel een muur make over verdient? Geef hem of haar op voor de actie 'Geef kleur aan iemands leven!' die loopt de hele maand november. Help een vriend of vriendin, en er zit nog een mooie waardecheque voor jou in ook!
 • Rustic Rosé: dé woonkleur 2022 van Decokay
  Ben jij er al uit welke nieuwe trendkleur je gaat gebruiken in je interieur? Interieur styliste Anne van Opmeer vertelt over de kleur van het jaar 2022 van Decokay: Rustic Rosé.
 • Interieur ‘fouten’ ken jij ze al?
  Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de indeling van je interieur en waar moet je op letten? Koop je alles nieuw, ook de meubels? Dan heb je de vrije hand. Zo niet, dan werk je om de bestaande items heen met deze richtlijnen.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP