HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Thuiswerken geeft nieuwe uitdagingen die voor hoofdbrekens kunnen zorgen. Met de gordijnen open, en slechts de vitrage voor de ramen, heb je veel te veel lichtinval op je scherm. 

Thuiswerkplek met oplossing voor lichtval.

Last van hinderlijk licht op je beeldscherm?

Last van hinderlijk licht op je beeldscherm?

Wat je ook voor je ramen hebt, als je werkt, wil je echt geen licht op je scherm. Dit zorgt voor een continue irritatie, waardoor je uiteindelijk ook je houding gaat aanpassen, wat weer verstrekkende gevolgen kan hebben voor je lijf.
Thuiswerken als je nog niet optimaal bent ingericht, kan dan ook leiden tot behoorlijk wat dagelijkse irritaties - of beter gezegd uitdagingen. Want er zijn voor bijna alle belemmeringen die je tegenkomt, tegenwoordig legio ingenieuze oplossingen bedacht.

Want om nu de overgordijnen dicht te trekken en dan maar in het donker met de lampen aan te gaan zitten… Dat is ook niet echt gezellig. (En óók niet goed voor je humeur.) 
Maar er zijn meerdere oplossingen te bedenken. Zo zijn duettes en plissé gordijnen beide geschikt voor kantoor aan huis. Dat heeft alles te maken met het feit dat deze soorten raamdecoratie ook ‘bottom-up of top down’ bediend en geïnstalleerd kunnen worden. 

Dat betekent dat je feitelijk ‘de zon kunt volgen en kunt afschermen’ door de duettes of plissés precies daar te sluiten waar de zon direct naar binnen valt. Doordat de andere delen van het raam echter open blijven, zit je niet meteen opgesloten en kun je nog gewoon naar buiten kunt kijken. 

Wil je nog meer eigen inbreng hebben bij het reguleren van alle lichtinval? Dan zijn horizontale jaloezieën of verticale lamellen ook uitstekende oplossingen. Juist omdat deze raambekleding tot op de centimeter te ‘sturen’ is, bepaal je zelf in hoeveel licht je werkruimte baadt. Niet teveel, maar juist ook niet te weinig!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

product informatie
Plisségordijnen
collecties
bij Decokay

meer over
overgordijnen
bij Decokay

blog
Duettes bij
dag en bij nacht

inspiratie
DUO ROLGORDIJNEN
ZIJN TRENDING

Zoek je de laatst trends en collecties?

Laat je inspireren bij Decokay

DECOKAY BRENGT JE HUIS TOT LEVEN

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Natuur en rust in één 
  Welke raambekleding past in een natuurlijk interieur? Van bamboe jaloezie tot linnen(look) gordijn, mix en match natuurlijke materialen en kleuren. Zo blijft het in balans. Laat je inspireren door het buitenleven aan de andere kant van je raampartijen!
 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP